کد خبر : 363780
انتشار : ۱۴۰۴/۰۷/۲۷ - 14:38
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

ادعای رسایی: بنزین ۵۵۰۰ تومان خواهد شد، زیرا قرار است هزینه حمل سوخت تا جایگاه و حق‌العمل جایگاه‌داران، به قیمت آن اضافه شود

رسایی نوشت: «‏در حالی که اعضای دولت، دائما گران شدن بنزین را تکذیب می‌کنند، طبق مصوبه دولت، قرار است هزینه حمل سوخت تا جایگاه و حق العمل جایگاهداران به قیمت بنزین اضافه شود! با این مصوبه، بنزین ۱۵۰۰ تومانی ۵۵۰۰ تومان خواهد شد.»

ادعای رسایی: بنزین ۵۵۰۰ تومان خواهد شد، زیرا قرار است هزینه حمل سوخت تا جایگاه و حق‌العمل جایگاه‌داران، به قیمت آن اضافه شود

به گزارش سایت خبری مدارا: حمید رسایی، نماینده مجلس در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «‏در حالی که اعضای دولت، دائما گران شدن بنزین را تکذیب می‌کنند، طبق مصوبه دولت، قرار است هزینه حمل سوخت تا جایگاه و حق العمل جایگاهداران به قیمت بنزین اضافه شود! با این مصوبه، بنزین ۱۵۰۰ تومانی ۵۵۰۰ تومان خواهد شد.»

او ادامه داد: «آقای پزشکیان فراموش نکند که در ایام تبلیغات انتخاباتی چندبار اعلام کرد که گرانی بنزین، تهمت رقبای انتخاباتیش است و چنین برنامه‌ای ندارد!»

اخبار مرتبط:
برانکو مذاکره با پرسپولیس را تایید کرد
برانکو مذاکره با پرسپولیس را تایید کرد

سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس از انجام مذاکراتی مثبت با این باشگاه خبر داد.

ادعای گروسی درباره مکان نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران
ادعای گروسی درباره مکان نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفت‌وگویی با اظهارنظر درباره محل اورانیوم‌غنی‌شده با خلوص ۶۰ درصد ایران پس از حملات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به تاسیسات اتمی ایران، نسبت به دستیابی به راهکاری دیپلماتیک برای بحث‌ها پیرامون برنامه هسته‌ای ایران ابراز اطمینان کرد.

دولت ادعای رسایی درباره افزایش قیمت بنزین را تکذیب کرد
دولت ادعای رسایی درباره افزایش قیمت بنزین را تکذیب کرد

یک عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت ادعای حمید رسایی درباره افزایش قیمت بنزین را تکذیب کرد . او اعلام کرد که دولت هیچ برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین ندارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است