کد خبر : 363625
انتشار : 2025/10/18 - 18:10
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

اولین واکنش رسمی به ضرب و شتم معلم مهرانی

رییس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در مقابل هرگونه اهانت و توهین به ساحت معلمان، به هیچ عنوان کوتاه نخواهیم آمد، گفت: همانگونه که از حقوق دانش آموزان در مقابل هرگونه تنبیه و مصادیق آن دفاع می کنیم، از حقوق معلمان نیز با جدیت تمام، حمایت و برابر افراد خاطی برابر مقررات مربوطه برخورد خواهیم کرد.

اولین واکنش رسمی به ضرب و شتم معلم مهرانی

به گزارش سایت خبری مدارا: ایسنا نوشت: رییس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در مقابل هرگونه اهانت و توهین به ساحت معلمان، به هیچ عنوان کوتاه نخواهیم آمد، گفت: همانگونه که از حقوق دانش آموزان در مقابل هرگونه تنبیه و مصادیق آن دفاع می کنیم، از حقوق معلمان نیز با جدیت تمام، حمایت و برابر افراد خاطی برابر مقررات مربوطه برخورد خواهیم کرد.

حسین صادقی؛ رییس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با ایسنا ضمن اشاره به ضرب و شتم یک معلم در آموزش و پرورش شهرستان مهران از سوی ولی دانش آموز، اظهار کرد: روز چهارشنبه گذشته، مطلع شدیم در پی رفتارهای خلاف شئونات و مقررات انضباطی از سوی دو دانش آموز و متعاقب آن تذکر معلم به دانش آموزان خاطی، اولیای دانش آموز به اداره آموزش و پرورش مراجعه و در اثنای گفت و گو با معلم، بحث را به مشاجره کشانده و متأسفانه معلم را مورد ضرب و شتم قرار می‌دهند.
وی ادامه داد: از آنجایی که این اتفاق در محیط آموزشی صورت گرفت، علاوه بر پیگیری جنبه خصوصی جرم از سوی معلم، واحد حقوقی آموزش و پرورش، حسب وظیفه ذاتی خود و برابر ماده واحده لایحه قانونی حمایت قضایی کارکنان، تشکیل پرونده داده و نسبت به این موضوع، اعلام جرم کرده و به جد تا احقاق حقوق معلم، حمایت قضایی خود را ادامه خواهد داد.

صادقی با بیان این که در مقابل هرگونه اهانت و توهین به ساحت معلمان، به هیچ عنوان کوتاه نخواهیم آمد، افزود: همانگونه که از حقوق دانش آموزان در مقابل هرگونه تنبیه و مصادیق آن دفاع می کنیم، از حقوق معلمان نیز با جدیت تمام، حمایت و برابر افراد خاطی برابر مقررات مربوط، برخورد خواهیم کرد.

اخبار مرتبط:
واکنش زاکانی به فروش قبور بهشت زهرا در سایت دیوار
واکنش زاکانی به فروش قبور بهشت زهرا در سایت دیوار

شهردار تهران در خصوص فروش قبور بهشت زهرا(س) در سایت دیوار با قیمت بالا| گفت: باید این موضوع را بررسی کنیم اما در قطعات قدیمی هر قبر صاحب مشخصی دارد. یا در مواردی افراد از قبل خرید قبر انجام دادند.

نیکزاد: قالیباف قولی برای خارج شدن «طرح مقابله با نفوذ بیگانگان» از دستور مجلس نداده است
نیکزاد: قالیباف قولی برای خارج شدن «طرح مقابله با نفوذ بیگانگان» از دستور مجلس نداده است

نایب رئیس مجلس گفت که قالیباف، رئیس مجلس قولی نداده است که «طرح مقابله با نفوذ بیگانگان» از دستور مجلس خارج شود.

محسن رضایی: آمریکا در آینده منطقه جایگاهی نخواهد داشت
محسن رضایی: آمریکا در آینده منطقه جایگاهی نخواهد داشت

دبیر شورای عالی امنیت ملی در دیدار فائق زیدان، رئیس شورای عالی قضایی عراق گفت جمهوری اسلامی ایران خواهان عراقی مستقل و قوی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است