کد خبر : 363344
انتشار : 2025/10/16 - 14:02
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

زیدآبادی: آنچه پزشکیان تحت عنوان «وفاق» مطرح کرده بود، دود شده و به هوا رفته است / پل زدن بین دو گرایش تندرو و میانه‌رو نزدیک به محال است

احمد زیدآبادی نوشت: آنچه دکتر مسعود پزشکیان تحت عنوان "وفاق" مطرح کرده بود، متأسفانه دود شده و به هوا رفته است.

زیدآبادی: آنچه پزشکیان تحت عنوان «وفاق» مطرح کرده بود، دود شده و به هوا رفته است / پل زدن بین دو گرایش تندرو و میانه‌رو نزدیک به محال است

به گزارش سایت خبری مدارا:  احمد زیدآبادی در مطلبی در کانال تلگرام خود با عنوان «دود شد و به هوا رفت!» نوشت:

آنچه دکتر مسعود پزشکیان تحت عنوان “وفاق” مطرح کرده بود، متأسفانه دود شده و به هوا رفته است.

اگر به دو نیروی  تندرو و میانه‌رو در داخل حکومت قائل باشیم، دیگر پل زدن بین گرایش‌های آنان تقریب به محال می‌نماید. حتی تعلیق قانون حجاب که به نظر می‌رسید تا حدی از طریق توافق دو طرف به دست آمده، دوباره به مرکز منازعه بازگشته است.

با ادامۀ این منازعه، ادارۀ کشور حتی در حد امور روزمره هم با مشکل مواجه می‌شود. از این رو، یکی از این دو نیرو به ناچار باید بر دیگری غلبه کند و رقیب خود را به حاشیه براند. اما کدامیک از این دو نیرو قادر است بر رقیبش غلبه یابد؟

شاید بسیاری از کشورها و نیروهای سیاسی و اجتماعی خواهان غلبۀ میانه‌روها باشند، اما من یقین دارم که دولت نتانیاهو و متحدان برانداز آن برای غلبۀ تندروها لحظه شماری می‌کنند. همین که بحث تشدید فشارهای فرهنگی و اجتماعی و سیاسی و بخصوص سختگیری در موضوع حجاب پیش می‌آید، چشمان‌شان از شادی می‌درخشد و احساس حیات می‌کنند! بنا به منافعی که آنان برای خود تعریف کرده‌اند، شادمانی‌شان بی‌جهت هم نیست، چون تمام اهداف آنان، از مسیر تسلط تندروها بر مقدرات کشور قابل تحقق است!

اخبار مرتبط:
سردار حسن‌زاده: آماده عملیات‌های تهاجمی برق‌آسا هستیم
سردار حسن‌زاده: آماده عملیات‌های تهاجمی برق‌آسا هستیم

فرمانده سپاه تهران بزرگ گفت: از مرحله مواجههٔ دفاعی و پدافندی عبور کرده‌ایم و امروز در آستانه عملیات‌های تهاجمی قرار داریم.

ادعای آژانس انرژی اتمی: شواهد فعالیت در «کوه کلنگ» ایران مشاهده شده است
ادعای آژانس انرژی اتمی: شواهد فعالیت در «کوه کلنگ» ایران مشاهده شده است

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ادعا کرده نشانه‌هایی از فعالیت در سایت موسوم به «کوه کلنگ» در ایران مشاهده شده است؛ سایتی که تهران پیش‌تر وجود فعالیت هسته‌ای در آن را رد کرده بود. به‌گفته دیپلمات‌ها، این شواهد می‌تواند شامل تحرکات فنی یا تغییرات در زیرساخت‌ها باشد، هرچند آژانس جزئیات دقیق ارائه نکرده است.

نیکزاد، نایب رئیس مجلس: جنگ را تا پیروزی کامل ادامه می دهیم
نیکزاد، نایب رئیس مجلس: جنگ را تا پیروزی کامل ادامه می دهیم

نایب رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه دشمنان هنوز نیروهای مسلح و مردم ایران را نشناخته اند گفت: جنگ را تا پیروزی نهایی ادامه خواهیم داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است