کد خبر : 361973
انتشار : ۱۴۰۴/۰۷/۱۵ - 14:51
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

چهار کشته در تصادف روانسر – کرمانشاه

تصادف دلخراش میان دو خودروی پراید و پژوپارس در محور کرمانشاه–روانسر، جان چهار نفر را گرفت و صحنه‌ای تلخ بر جای گذاشت.

چهار کشته در تصادف روانسر – کرمانشاه

به گزارش سایت خبری مدارا: مسعود قلعه‌سفیدی، رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه امروز، از وقوع یک سانحه رانندگی مرگبار در محور کرمانشاه به روانسر خبر داد.

وی اظهار کرد: این حادثه در ساعت ۱۰:۴۴ دقیقه صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۵ مهر) در محدوده رو‌به‌روی پایگاه اورژانس غلامعلی‌بگ، نرسیده به روستای کانی‌شریف رخ داد.

رئیس اورژانس کرمانشاه افزود: در این سانحه، یک دستگاه خودروی پراید با یک دستگاه پژو پارس برخورد کرد که بر اثر شدت تصادف، چهار نفر در صحنه جان خود را از دست دادند و یک نفر نیز مصدوم شد.

وی ادامه داد: مصدوم این حادثه پس از انجام اقدامات اولیه توسط تکنسین‌های اورژانس، به بیمارستان طالقانی کرمانشاه منتقل شد.

قلعه‌سفیدی در پایان از شهروندان خواست در رانندگی نکات ایمنی و سرعت مطمئنه را رعایت کنند تا شاهد کاهش چنین حوادث ناگواری باشیم.

اخبار مرتبط:
دادستان کل کشور: پرونده شهادت رهبر شهید و فرماندهان در داخل و خارج باجدیت پیگیری می‌شود
دادستان کل کشور: پرونده شهادت رهبر شهید و فرماندهان در داخل و خارج باجدیت پیگیری می‌شود

دادستان کل کشور گفت: لایحه صیانت از حقوق عامه و همچنین لایحه تأمین آزادی‌های مشروع، از مطالبات جدی است که باید برای تصویب و اجرایی شدن آن‌ها، پیگیری‌های مستمر انجام شود.

حمله به ارتفاعات خرم‌آباد تکذیب شد
حمله به ارتفاعات خرم‌آباد تکذیب شد

در پی انتشار برخی اخبار در فضای مجازی مبنی بر حمله به ارتفاعات خرم‌آباد، سپاه لرستان این خبر را تایید نکرد.

واکنش چمران به تعطیلی برخی کافه‌های تهران
واکنش چمران به تعطیلی برخی کافه‌های تهران

واکنش چمران به تعطیلی برخی کافه‌های تهران رئیس شورای اسلامی شهر تهران در مورد تعطیلی برخی کافه‌های تهران گفت: اگر تخلفی صورت می‌گیرد باید مورد برخورد قرار بگیرد و این برخورد ارتباطی به جنگ ندارد. در غیر این صورت به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است