کد خبر : 361170
انتشار : ۱۴۰۴/۰۷/۰۹ - 21:54
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

استقلالِ کهکشانی به تیم بحرینی هم باخت

تیم فوتبال استقلال امروز در دومین دیدار از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا برابر المحرق بحرین نتیجه را واگذار کرد تا شرایط این بحرانی‌تر شود.

استقلالِ کهکشانی به تیم بحرینی هم باخت

به گزارش سایت خبری مدارا: تیم فوتبال استقلال از ساعت ۱۹:۳۰ امروز (چهارشنبه) در دومین دیدارش در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲ در ورزشگاه شهدای شهر قدس به مصاف المحرق بحرین رفت و با نتیجه یک بر صفر شکست خورد. دیوید سیموئز در دقیقه ۶۰ برای المحرق موفق به گلزنی شد.

شاگردان ریکاردو ساپینتو با این شکست و بدون امتیاز در انتهای جدول قرار گرفتند! المحرق به لطف این برد شش امتیازی شد.

استقلال در نیمه نخست برنامه خاصی نداشت و با استرس زیادی بازی می‌کرد، اما در شروع نیمه دوم عملکرد بهتری داشت و رفته رفته به دروازه حریف نزدیک شد. در میان حملات استقلالی‌ها اشتباه دیدیه اندونگ باعث شد المحرق صاحب ضدحمله شود و بازیکن خارجی این تیم به راحتی دروازه آبی‌پوشان را باز کرد. این گل کافی بود تا آشفتگی استقلال بیشتر شود و کمتر شاهد حملات دامنه‌دار این تیم بودیم. چیزی که در استقلال مشهود است، عدم تاکتیک تیمی برای رسیدن به گل است و این تیم مثل دیدارهای قبلی ترک عادت نکرد و دروازه‌اش باز شد و به پیروزی هم نرسید تا جایگاه ریکاردو ساپینتو بیش از گذشته به خطر بیفتد.

هواداران استقلال به شدت از عملکرد تیم‌شان ناراضی بودند و علیه ساپینتو شعار حیا کن، رها کن سر دادند و به تشویق فرهاد مجیدی پرداختند.

ترکیب استقلال: حبیب فرعباسی، رستم آشورماتوف، سامان فلاح، رامین رضاییان، ابوالفضل جلالی، دیدیه اندونگ، یاسر آسانی (۷۷ – موسی جنپو)، مهران احمدی (۸۸ – اسماعیل قلی‌زاده)، منیر الحدادی (۷۷ – محمدحسین اسلامی)، علیرضا کوشکی (۷۸ – امیرمحمد رزاقی‌نیا) و داکنز نازون (۶۴ – سعید سحرخیزان).

ترکیب المحرق: ابراهیم لطف‌الله، امین بن عدی، اولیورا ، لازار دردویچ، برونو آرائوخو، حنان عبدالوهاب، محمد الحردان، سفیان مهروق (۸۷ – مورالتو)، آرتور ریزنِده (۸۴ – عبدالکریم دیارا)، ایلیوت سیموئز و جونیور داکوستا.

داور: حسین ابویحیی از لبنان

اخطار: دیدیه اندونگ، رامین رضاییان و رستم آشورماتوف از استقلال و برونو آرائوخو و ابراهیم لطف‌الله.

اخبار مرتبط:
ساترا نقشی در فیلتر شدن پلتفرم «فوتبال ۳۶۰» نداشته است
ساترا نقشی در فیلتر شدن پلتفرم «فوتبال ۳۶۰» نداشته است

پس از آنکه عادل فردوسی‌پور، مدیرمسئول پلتفرم «فوتبال ۳۶۰»، شامگاه گذشته از فیلتر شدن این پلتفرم خبر داد، گمانه‌زنی‌هایی در فضای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی درباره نقش سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر (ساترا) در این موضوع مطرح شد. ولی پیگیری نشان می‌دهد ساترا نقشی در فیلتر شدن این پلتفرم نداشته است.

از انتقاد قلعه‌نویی تا اختلال در برنامه‌ی عادل فردوسی‌پور
از انتقاد قلعه‌نویی تا اختلال در برنامه‌ی عادل فردوسی‌پور

پاسخگویی به نقد منصفانه ی رسانه‌ها تکلیفی است بر عهده‌ی مسئولان که برگرفته و خروجی شرط شفافیت رفتار حاکمیتی است .

سرباز پرسپولیس از تیم جدا شد!
سرباز پرسپولیس از تیم جدا شد!

فرزین معامله‌گری برای پشت سر گذاشتن خدمت سربازی خود راهی یک تیم نظامی خواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است