کد خبر : 359972
انتشار : 2025/09/24 - 19:03
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

زن جوان در دادگاه: شوهرم یک گوشی مخفی داشت، وقتی زنگ خورد و جواب دادم، یک خانم گفت «یادت نره شب بیای خونه، منتظرتم»

چند روز قبل زوج جوانی در یکی از شعبه‌های دادگاه خانواده حاضر شدند تا با دریافت حکم طلاق از یکدیگر جدا شوند.

زن جوان در دادگاه: شوهرم یک گوشی مخفی داشت، وقتی زنگ خورد و جواب دادم، یک خانم گفت «یادت نره شب بیای خونه، منتظرتم»

به گزارش سایت خبری مدارا: روزنامه ایران نوشت: چند روز قبل زوج جوانی در یکی از شعبه‌های دادگاه خانواده حاضر شدند تا با دریافت حکم طلاق از یکدیگر جدا شوند.

وقتی قاضی شعبه از آنها خواست درباره علت این تصمیم صحبت کنند، زن جوان گفت: «دو سال قبل با این آقا آشنا شدم، فروشگاه لوازم اکسسوری و بدلیجات دارد و طبیعی است که مشتری‌هایش اغلب زنان و دختران هستند. هرچند با این موضوع مشکل داشتم اما اعتماد کردم و همسرش شدم. البته وقتی نامزد بودیم متوجه تماس‌ها و پیام‌های زنان و دختران به او می‌شدم اما می‌گفت مشتری‌هایم هستند و برای سفارش زنگ می‌زنند. با این حال به خودم گفتم وقتی او مرا برای ازدواج انتخاب کرده یعنی به من علاقه داشته و من هم باید به او اعتماد کنم. او حتی برای جلب اعتماد من صفحه اینستاگرام خصوصی‌اش را پاک کرده بود.

زن جوان که باردار بود در حالی که دستانش می‌لرزید، گفت: «جناب قاضی ای کاش به بابک اعتماد نمی‌کردم، من تاوان سادگی خودم را می‌دهم ولی خدا با من بود که دست او برایم رو شد. هفته پیش او از من خواست یکی دو ساعتی در مغازه جای او بایستم تا به کارهای بانکی‌اش برسد، من هم قبول کردم. اما در کمال ناباوری صدای زنگ یک تلفن همراه از داخل کشوی میز کارش بلند شد و وقتی آن را باز کردم، دیدم گوشی تلفن همراهی است که من تا حالا ندیده بودم. گوشی را جواب دادم، صدای دختر جوانی را شنیدم او که انگار درست صدای مرا نشنیده بود به تصور اینکه من بابک هستم با لحنی صمیمانه احوالپرسی کرد و گفت، «یادت نره شب بیا خونه منتظرتم» از شنیدن این جملات به قدری حالم بد شد که نتوانستم روی پاهایم بایستم. دقایقی بعد که حالم بهتر شد با همان شماره تماس گرفتم و فهمیدم او نمی‌دانسته بابک زن دارد چون او خودش را مجرد معرفی کرده بود. حالا هم دیگر نمی‌خواهم با یک مرد خائن زندگی کنم.

قاضی رو به مرد کرد و گفت: «حرف‌های همسرت را قبول داری؟»

مرد جوان گفت: «هرگز قبول ندارم، او به خاطر بارداری‌اش حال روحی خوبی ندارد و به من مشکوک است. آن خانم فقط مشتری مغازه است و من با او ارتباطی ندارم.»

بابک در واکنش به این حرف‌ها گفت: «من مرد هستم داخل گوشیم چیزهایی هست که نمی‌خوام همسرم از آن مطلع باشد، اینکه دلیل خیانت نیست.»

زن جوان با گریه گفت: «مردی که پنهانکاری کند؛ چه مالی، چه اخلاقی، چه کاری به درد زندگی نمی‌خورد، با اینکه باردار هستم و هزار و یک نقشه برای زندگی و آینده بچه‌ام داشتم اما ترجیح می‌دهم خودم تنها بچه را بزرگ کنم تا زیر دست پدری دروغگو مثل تو. آقای قاضی من مهریه‌ام را که 400 سکه طلاست می‌خواهم و باید تا آخرین سکه را بپردازد.»

قاضی گفت: «دخترم عجله نکن برای طلاق وقت هست، شما بچه‌ای دارید که هنوز پا به این دنیا نگذاشته، عجله نکنید بهتر است ۲ ماه به کلاس‌های مشاوره بروید اگر مشکلتان حل نشد آن وقت حکم طلاق را صادر می‌کنم.»

اخبار مرتبط:
قوه قضائیه: از اول مهر ارجاع پرونده‌ها هوشمند می‌شود
قوه قضائیه: از اول مهر ارجاع پرونده‌ها هوشمند می‌شود

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: اول مهرماه سال ۱۴۰۵، «ارجاع پرونده»، در سراسر کشور هوشمند خواهد شد.

دادگاه برای «حسن یونسی» حکم صادر کرد
دادگاه برای «حسن یونسی» حکم صادر کرد

حسن یونسی اعلام کرد شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب او را به سه سال حبس، پرداخت ۵۰ میلیون تومان جزای نقدی، منع فعالیت در فضای مجازی و ضبط تلفن همراه محکوم کرده است.

نرخ دعای سر به راه شدن همسر و فرزند اعلام شد!
نرخ دعای سر به راه شدن همسر و فرزند اعلام شد!

در فهرست دعاهای فردی که ادعا می‌کند با دعاخوانی‌اش می‌تواند حاجات افراد را برآورده کند، انواع‌ و اقسام خواسته‌ها و حاجات گنجانده شده و با قرار دادن آنها ذیل عناوین «هفت‌نرخی»، «شش‌نرخی»، «پنج‌نرخی»، «چهارنرخی» و...‌ اگر تمایل دارند خاص‌ترین دعاهای حضرت استاد شامل حالشان شود باید هزینه بخش هفت‌نرخی‌ها را پرداخت کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است