کد خبر : 359301
انتشار : 2025/09/21 - 13:09
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

حزب‌الله: تصمیم خلع سلاح مقاومت توسط دولت لبنان، با اهداف خارجی دنبال می‌شود و داخلی نیست

یک عضو ارشد حزب الله لبنان گفت که سلاح مقاومت مانع تحقق اهداف صهیبونیست‌ها در لبنان است و تلاش برای خلع سلاح آن، مطالبه‌ای داخلی نیست، بلکه با اهداف خارجی دنبال می‌شود.

حزب‌الله: تصمیم خلع سلاح مقاومت توسط دولت لبنان، با اهداف خارجی دنبال می‌شود و داخلی نیست

به گزارش سایت خبری مدارا: مهر نوشت: یک عضو ارشد حزب الله لبنان گفت که سلاح مقاومت مانع تحقق اهداف صهیبونیست‌ها در لبنان است و تلاش برای خلع سلاح آن، مطالبه‌ای داخلی نیست، بلکه با اهداف خارجی دنبال می‌شود.

حسن عزالدین، نماینده فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان، گفت که تجاوزات مداوم رژیم صهیونیستی از جمله جنایتی که دشمن با هدف قرار دادن یک خودروی غیرنظامی در مقابل ورودی بیمارستان دولتی تبنین مرتکب شد، به منزله تجاوزی آشکار است؛ در حالی که دولت لبنان هیچ اقدام عملی انجام نداده است.

عزالدین تصریح کرد: ما آماده‌ایم تا با تمام معنای کلمه وارد نبرد انتخابات پارلمانی شویم.

وی ادامه داد که حامیان مردمی که مقاومت را در سخت‌ترین شرایط در آغوش گرفتند، همچنان به حمایت خود از این مقاومت ادامه خواهند داد و این حمایت را در صندوق‌های رأی با انتخاب گزینه مقاومت نشان خواهند داد.

این عضو ارشد حزب الله همچنین به مجموعه‌ای از تحولات در لبنان و منطقه اشاره کرد و گفت: تصمیمی که دولت لبنان در جلسات پنجم و هفتم اوت گذشته صادر کرد، یک خواسته داخلی نیست، بلکه یک مطالبه خارجی و اسرائیلی است.

وی با اشاره به اینکه «سلاح مقاومت مانعی در برابر اسرائیل برای رسیدن به اهدافش در اشغال لبنان است»، ابراز داشت که سلاح مقاومت از آنچه که خلع سلاح شبه‌نظامیان نامیده شد و در توافق طایف که بین سلاح شبه‌نظامیان و سلاح مقاومت تمایز قائل شد، مستثنی است. همچنین اولین بیانیه وزارتی پس از امضای سند وفاداری ملی بر حق لبنانی‌ها و حمایت از مقاومت در آزادسازی سرزمینشان از اشغال اسرائیل تاکید کرد، علاوه بر اینکه سخنرانی جوزف عون رئیس جمهور لبنان و نبیه بری رئیس مجلس نمایندگان نیز بر آن صحه می‌گذارد.

اخبار مرتبط:
ارتش اسرائیل: در آماده‌باش کامل هستیم
ارتش اسرائیل: در آماده‌باش کامل هستیم

رئیس ستاد ارتش اسرائیل اعلام کرد اوضاع از چندین جهت بی‌ثبات است و ما در ایام اعیاد یهودی در آماده‌باش کامل هستیم.

آمریکا با فروش احتمالی «مهمات تهاجم مستقیم مشترک با برد افزایش‌ یافته» به عربستان به ارزش ۵ میلیارد دلار، موافقت کرد
آمریکا با فروش احتمالی «مهمات تهاجم مستقیم مشترک با برد افزایش‌ یافته» به عربستان به ارزش ۵ میلیارد دلار، موافقت کرد

وزارت خارجه آمریکا روز جمعه اعلام کرد که فروش احتمالی مهمات حمله مستقیم مشترک با برد توسعه‌یافته (JDAM-ER) به عربستان سعودی را با ارزش برآوردی ۵ میلیارد دلار تأیید کرده است.

رئیس جمهور سابق ارمنستان بازداشت شد
رئیس جمهور سابق ارمنستان بازداشت شد

رابرت کوچاریان، رئیس جمهور سابق ارمنستان و پسرش، سدراک، به عنوان بخشی از تحقیقات جنایی که توسط کمیته مبارزه با فساد انجام شده، بازداشت شده‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است