کد خبر : 356562
انتشار : 2025/08/30 - 02:48
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

امضاء تفاهم‌نامه ۵ همتی میان دانشگاه صنعتی اصفهان و فولاد مبارکه

با حضور وزیر علوم و استاندار اصفهان تفاهم‌نامه به ارزش ۵ هزار میلیارد تومان میان دانشگاه صنعتی اصفهان و شرکت فولاد مبارکه امضا شد.

امضاء تفاهم‌نامه ۵ همتی میان دانشگاه صنعتی اصفهان و فولاد مبارکه

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسین سیمایی صراف در حاشیه بازدید از مرکز نوآوری فولاد مبارکه در جمع خبرنگاران با اشاره به توجه ویژه فولاد مبارکه به بخش دانشگاهی، اظهار کرد: تفاهم‌نامه‌ای به ارزش پنج هزار میلیارد تومان میان دانشگاه صنعتی اصفهان و شرکت فولاد مبارکه امضا شد که گامی مؤثر در جهت تقویت ارتباط میان دانشگاه و صنعت است.

به نوشته مهر؛ وی افزود: این همکاری‌ها می‌تواند فاصله میان آموزش نظری و کاربرد عملی را کاهش دهد چراکه از یک سو، دانشجویان و اساتید با انگیزه بیشتر به فعالیت‌های علمی و آموزشی می‌پردازند و از سوی دیگر، تحقیق و توسعه به صورت مستقیم در صنعت جریان می‌یابد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه روند حکمرانی در کشور علمی‌تر شده است، گفت: تصمیم‌گیری‌های کلان بیش از گذشته بر پایه داده‌های علمی و پژوهش‌های دانشگاهی صورت می‌گیرد که این خود نتیجه تقویت ارتباط میان دانشگاه و صنعت است.

وی تأکید کرد: اجرای موفق این تفاهم‌نامه می‌تواند به تقویت هرچه بیشتر جایگاه دانشگاه‌ها در توسعه کشور منجر شود و نقش مؤثری در ارتقای توان علمی و فناوری صنعت ایفا کند.

اخبار مرتبط:
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست

رئیس مؤسسه تحقیقات آب با اشاره بر اینکه ۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند، تاکید کرد: افزایش تراز آب در برخی مخازن الزاماً به معنای بهبود وضعیت منابع آبی نیست.

نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد

در حالی که بسیاری از کاربران از افزایش هزینه‌های اینترنت گلایه دارند، انتشار گزارشی درباره اعمال ضریب ۲.۷ برای مصرف اینترنت بین‌الملل موجی از انتقاد را در فضای مجازی به راه انداخته است.

«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است