کد خبر : 356429
انتشار : ۱۴۰۴/۰۶/۰۵ - 19:49
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

دلار به ۱۰۰ هزار تومان رسید

بررسی های میدانی نشان می دهد تا لحظه نگارش این خبر قیمت دلار و یورو جهش کم سابقه ای را تجربه کرد.​

دلار به ۱۰۰ هزار تومان رسید

به گزارش سایت خبری مدارا: تابناک نوشت: بررسی های میدانی نشان می دهد تا لحظه نگارش این خبر قیمت دلار و یورو جهش کم سابقه ای را تجربه کرد.

قیمت دلار طی هفته جاری روند افزایشی به خود گرفت و  در دامنه ۹۵ تا ۹۸ هزار تومان نوسان می‌کرد. این در حالی است که از صبح امروز نرخ دلار در بازار آزاد پایتخت رقم ۹۸ هزار تومان را رد کرد و در لحظه نگارش این خبر  وارد کانال ۱۰۰ هزار تومان شد.
بر اساس این گزارش قیمت هر دلار آمریکا در بازار آزاد تهران در لحظه نگارش این خبر با قیمت ۹۹ هزار و ۶۰۰ تومان خریداری و با عدد ۱۰۰ هزار و ۶۰۰ فروخته می‌شود.

هر یورو نیز در بازار آزاد ۱۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری و با نرخ ۱۱۶ هزار و ۷۰۰ تومان فروخته می‌شود.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: برای فعال شدن مکانیسم ماشه تا ۲۶ مهر فرصت باقی است
نماینده مجلس: برای فعال شدن مکانیسم ماشه تا ۲۶ مهر فرصت باقی است

حمد بخشایش اردستانی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان این که روسیه همان پیشنهاد اروپایی‌ها را درباره تمدید مکانیسم ماشه پیگیری می‌کند، گفت: ایران علاقه‌ای به فعال شدن مکانیسم ماشه ندارد و همین موضوع می‌تواند باعث شود در روزهای پایانی زمان باقیمانده، تهران تصمیمی محتاطانه بگیرد. برای فعال شدن مکانیسم ماشه تا ۲۶ مهر فرصت باقی است.

عضو شورای شهر تهران: وضعیت فرونشست در تهران وحشتناک است؛ [آمار آن را] در نامه محرمانه به من داده‌اند که نمی‌توانم بگویم
عضو شورای شهر تهران: وضعیت فرونشست در تهران وحشتناک است؛ [آمار آن را] در نامه محرمانه به من داده‌اند که نمی‌توانم بگویم

آقامیری گفت: وضعیت فرونشست در تهران وحشتناک است. در نامه محرمانه به من داده اند نمیتوانم [آمارش را] بگویم. آبفا در منطقه ۱۸ بیش از حد از منابع آب زیرزمینی استفاده می‌کند و عمق فرونشست در این منطقه به ۲۰ سانتی متر رسیده است.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی: بازرسان آژانس بر تعویض سوخت نیروگاه اتمی بوشهر نظارت می‌کنند
سخنگوی سازمان انرژی اتمی: بازرسان آژانس بر تعویض سوخت نیروگاه اتمی بوشهر نظارت می‌کنند

سخنگوی سازمان انرژی اتمی از نظارت بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بر امر تعویض سوخت نیروگاه اتمی بوشهر خبر داد و گفت: هر گونه بازرسی آژانس در ایران پس از توافق بر روی چارچوب ترتیبات همکاری‌ها و تایید شعام انجام می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است