کد خبر : 355279
انتشار : 2025/08/19 - 14:06
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

عضو مجلس خبرگان: بیانیه‌ جبهه اصلاحات همسو با خواست دشمن است

حجت الاسلام عباس کعبی عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان به بیانیه جبهه اصلاحات پرداخته و آن را نقد کرده است.

عضو مجلس خبرگان: بیانیه‌ جبهه اصلاحات همسو با خواست دشمن است

به گزارش سایت خبری مدارا: حجت الاسلام عباس کعبی در کیهان نوشته است: بیانیه اخیر مدعیان اصلاح‌طلبی ، اگرچه در ظاهر توام با  دغدغه‌مندی است، اما در واقع  بر چند خطا استوار است: تکرار روایت دشمن: به جای تمرکز بر توانمندی‌های ملی و مقاومت، بیشتر بر القای ضعف و ناکارآمدی نظام تأکید کرده است.

نادیده گرفتن دشمن اصلی: در شرایط جنگ ترکیبی، تمرکز بر مشکلات داخلی بدون نشان دادن نقش آمریکا و رژیم صهیونی، عملاً چشم‌پوشی از جنگ نرم دشمن و خون شهدای اقتدار ملی، شهدای نظامی، هسته‌ای و مردم مظلوم ایران و حمله به فرماندهان بزرگ و نمادهای عزت و کرامت و افتخار ملت ایران.

فاصله گرفتن از ولایت فقیه: به‌جای قرار گرفتن ذیل راهبردهای کلان رهبری عزیزتر از جانمان، رهبری عزیز امروز روح و جان اسلام و امت و ملت بزرگ ایران است. عبور از گفتمان ولایت خیانت به ملت و امنیت ملی است. بیانیه مدعیان اصلاحات رنگ و بوی  منافع شخصی در قالب مطالبه‌گری عمومی  دارد.

بیانیه به‌جای وحدت ملی و اقتدار دین و دانش، تصویری از تشتّت و ضعف داخلی مخابره می‌کند که مطلوب‌ترین نتیجه برای دشمنان خارجی است.

ما معتقدیم بیانیه‌های سیاسی در شرایط کنونی باید:

بر حفظ استقلال ملی و عزت اسلامی متمرکز باشند.

همزمان عقلانیت راهبردی و شور انقلابی را جمع کنند.

به جای القای بحران، راه‌حل‌های ایجابی و امیدآفرین ارائه دهند.

پیام اصلی به دشمن که واقعیتی انکارناپذیر نیز هست این باشد که ملت ایران متحد، مقاوم و ولایتمدار است و اجازه سوءاستفاده از مشکلات داخلی را به شما نخواهد داد.

درپایان خاطر نشان می گردد

بیانیه مدعیان  اصلاح‌طلبی در شرایط حساس کنونی، و بعد از جنگ12 روزه ناخواسته در راستای نقشه دشمن عمل کرده است. ملت ایران انتظار دارد جریان‌های سیاسی به جای تضعیف اقتدار ملی، بر محور ولایت، مقاومت و امید ملی حرکت کنند.

اخبار مرتبط:
امارات بانک ملی ایران را تحریم کرد
امارات بانک ملی ایران را تحریم کرد

طبق اعلام این نهاد پولی، این اقدامات در پی وقوع تخلفات ناشی از عدم پایبندی شعب مذکور به مقررات، قوانین و تصمیمات نظارتی لازم‌الاجرا در امارات متحده عربی صورت گرفته است.

اعتراض یک مداح به سفر پزشکیان به نیویورک: خونخواهی آقایمان تبدیل شد به میتینگ و دورهمی شبانه و بعضاً بی‌خاصیت/ چرا باید با قاتلین رهبرمان دیدار کنند؟
اعتراض یک مداح به سفر پزشکیان به نیویورک: خونخواهی آقایمان تبدیل شد به میتینگ و دورهمی شبانه و بعضاً بی‌خاصیت/ چرا باید با قاتلین رهبرمان دیدار کنند؟

سیدرضا نریمانی،مداح اصولگرا، با اشاره به سفر مسئولان ایرانی به نیویورک برای اجلاس بین‌المللی سازمان ملل نوشت: واقعاً متوجه نمی‌شم برای چی مسئولین ما رفتن نیویورک؟ حالا رفتن، چرا باید با قاتلین امام و رهبرمون دیدار کنن؟ چی شد؟ نکنه یادمون رفت؟

کانادا پنج فرد و پنج نهاد ایرانی را تحریم کرد/ ساترا، کمیته فیلترینگ، گروه دوران تحریم شدند
کانادا پنج فرد و پنج نهاد ایرانی را تحریم کرد/ ساترا، کمیته فیلترینگ، گروه دوران تحریم شدند

دولت کانادا اعلام کرد که تحریم‌های جدیدی را علیه چند شخص و نهاد ایرانی اعمال می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است