کد خبر : 354596
انتشار : 2025/08/13 - 14:06
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

تصمیم تازه دولت درباره عرضه بنزین اعلام شد

وزیر نفت با اشاره به لزوم بازنگری و اصلاح زیرساخت‌ها برای اجرای طرح اتصال کارت سوخت به کارت بانکی گفت: همکاران ما در حال انجام اقدامات لازم هستند و احتمالا این طرح تا پایان شهریور به بهره‌برداری می‌رسد.

تصمیم تازه دولت درباره عرضه بنزین اعلام شد

به گزارش سایت خبری مدارا: محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت درباره آخرین وضعیت طرح اتصال کارت سوخت به کارت بانکی اظهارکرد: اجرای این طرح نیازمند اصلاحات اساسی در زیرساخت‌هاست که هم‌اکنون در حال بازنگری و به‌روزرسانی است.

وی با اشاره به اهمیت این اقدام در تسهیل خدمات به مردم و کاهش هزینه‌های صدور کارت‌های مجزا، افزود: همکاران ما در وزارت نفت و دستگاه‌های مرتبط به‌طور شبانه‌روزی مشغول انجام مراحل فنی و اجرایی این پروژه هستند و پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان شهریور، زیرساخت‌های لازم آماده و این طرح به مرحله بهره‌برداری برسد.
اخبار مرتبط:
سردار حسن‌زاده: آماده عملیات‌های تهاجمی برق‌آسا هستیم
سردار حسن‌زاده: آماده عملیات‌های تهاجمی برق‌آسا هستیم

فرمانده سپاه تهران بزرگ گفت: از مرحله مواجههٔ دفاعی و پدافندی عبور کرده‌ایم و امروز در آستانه عملیات‌های تهاجمی قرار داریم.

اولین زن به ساختار طالبان راه یافت
اولین زن به ساختار طالبان راه یافت

طالبان در اقدامی کم‌سابقه، «شمسیه منگل» را به‌عنوان مسئول دفتر «بانوی اول افغانستان» منصوب کرده است.

حجم خالی سدهای کشور مشخص شد
حجم خالی سدهای کشور مشخص شد

حجم آب موجود مخازن سدها بنابر بر آمار در حال حاضر ۲۶.۱۳ میلیارد مترمکعب است سال گذشته در زمان مشابه حجم آب موجود مخازن ۱۹.۶۳ میلیارد مترمکعب بوده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است