کد خبر : 353262
انتشار : ۱۴۰۴/۰۵/۱۲ - 21:14
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

طرح ملی «محیط‌یار» در مدارس اصفهان آغاز شد

رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش‌وپرورش استان اصفهان از آغاز طرح ملی «محیط‌یار» با آموزش محیط‌زیستی مراقبان سلامت در مدارس استان اصفهان خبرداد.

طرح ملی «محیط‌یار» در مدارس اصفهان آغاز شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نشست مشترک اداره‌کل آموزش‌وپرورش و اداره‌کل حفاظت محیط‌زیست استان اصفهان راهکارهای اجرای طرح ملی «محیط‌یار» و آموزش مراقبین سلامت مدارس استان بررسی و برنامه‌ریزی شد.

به نوشته مهر؛ بهنام امینی، رئیس اداره سلامت و تندرستی این اداره‌کل در این نشست اظهار کرد: اجرای طرح ملی «محیط‌یار» با هدف آموزش و توانمندسازی مراقبین سلامت مدارس، گامی مؤثر در ارتقای فرهنگ زیست‌محیطی و بهداشتی دانش‌آموزان است.

وی با اشاره به اهمیت نقش مدارس در نهادینه‌سازی سبک زندگی سالم و پایدار، افزود: آموزش مراقبین سلامت به‌عنوان حلقه ارتباطی بین حوزه سلامت و مدرسه، می‌تواند به اجرای هدفمندتر برنامه‌های محیط‌زیستی در مدارس کمک کند.

امینی تأکید کرد: این طرح، زمینه‌ساز مشارکت فعال دانش‌آموزان در حفاظت از محیط‌زیست و بهبود رفتارهای بهداشتی در سطح مدارس است و اجرای موفق آن، نیازمند همکاری میان‌بخشی و مستمر بین آموزش‌وپرورش و سازمان‌های تخصصی مرتبط است.

رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان اصفهان با بیان اینکه اجرای طرح در گام نخست با آموزش مراقبین سلامت آغاز شده است، خاطرنشان کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه مراقبین سلامت مدارس، مقدمه‌ای برای اجرای اثربخش این طرح در سراسر استان خواهد بود.

اخبار مرتبط:
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

وقوع حریق در انبار علوفه دامداری محور هرند – قهی؛ آتش تحت کنترل است
وقوع حریق در انبار علوفه دامداری محور هرند – قهی؛ آتش تحت کنترل است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از وقوع حریق دامداری واقع در محور هرند به روستای قهی در شهرستان کوهپایه خبر داد و گفت: این حادثه با اعزام سریع نیروهای امدادی تلفات جانی نداشت.

زاینده‌رود به سدچم آسمان رسید؛آماده باش ۶۷ تیم امدادی در مسیر رودخانه
زاینده‌رود به سدچم آسمان رسید؛آماده باش ۶۷ تیم امدادی در مسیر رودخانه

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از افزایش خروجی سد زاینده‌رود خبر داد و گفت: جریان آب باعبور از مسیر باغبهادران و باغشاد به سد چم‌آسمان رسید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است