کد خبر : 350693
انتشار : ۱۴۰۴/۰۴/۲۴ - 13:51
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

نشست سران اروپا درباره برنامه هسته‌ای ایران

کایا کالاس مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پیش از نشست وزیران اتحادیه اروپا و همسایگان جنوبی در بروکسل گفت که در این نشست وزیران اروپایی درباره ایران، از جمله مذاکرات هسته ای گفتگو خواهد شد.

نشست سران اروپا درباره برنامه هسته‌ای ایران

به گزارش سایت خبری مدارا: ایرنا نوشت: کایا کالاس مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پیش از نشست وزیران اتحادیه اروپا و همسایگان جنوبی در بروکسل گفت که در این نشست وزیران اروپایی درباره ایران، از جمله مذاکرات هسته ای گفتگو خواهد شد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پیش از نشست وزیران اتحادیه اروپا و همسایگان جنوبی در بروکسل گفت که در این نشست وزیران اروپایی درباره ایران، از جمله مذاکرات هسته ای گفتگو خواهد شد.

به گزارش الجزیره انگلیسی، کایا کالاس پیش از نشست وزیران اتحادیه اروپا و همسایگان جنوبی در بروکسل به خبرنگاران گفت: در این جلسه درباره ایران، از جمله مذاکرات هسته‌ای و نگرانی‌های گسترده‌تر منطقه‌ای، بحث خواهد شد.

وی وضعیت بسیار وخیم در غزه را محکوم و تأکید کرد که «به همین دلیل باید شاهد بهبود واقعی اوضاع در منطقه باشیم.»

کالاس گفت: اگرچه هفته گذشته با اسرائیل در مورد ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه توافق حاصل شد، اما حرف به تنهایی کافی نیست.

وی ادامه داد: پذیرفتن روی کاغذ یک امر است، اما امردیگر این است که این توافق اجرا شود. ما در عمل پیشرفت کافی نمی‌بینیم.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا افزود که کامیون‌های امداد بیشتری اکنون وارد غزه می‌شوند، اما تأکید کرد که این تعداد «کافی نیست» و خواستار اجرای قوی‌تر توافق شد.

کالاس گفت: همه می‌خواهند شاهد بهبود وضعیت مردم در غزه باشند. این قطعاً سؤالی است که امروز خواهیم داشت.

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز گذشته گفت: با توجه به حملات به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران، استفاده از سازوکار برجام فاقد هرگونه موضوعیتی است. بنابراین، تهدید به استفاده از سازوکار پس‌گشت صرفا یک کار سیاسی و در تقابل با جمهوری اسلامی ایران است که طبیعتاً با پاسخ متناسب و مقتضی مواجه خواهد شد.

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد، وضعیت غزه را وحشتناک توصیف کرد و گفت که آتش‌بس در نوار غزه به تنهایی کافی نیست و خواستار راه‌کار دو دولتی شد که در آن فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها بتوانند از حقوق خود بهره مند شوند.

اسرائیل با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که خرابی‌های گسترده‌ای و تلفات انسانی زیادی برجای گذاشت اما به اهداف اعلام شده خود یعنی نابود کردن جنبش حماس و آزادی اسیران صهیونیست نرسید. ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش بس برقرار شد و پس از آن، ارتش رژیم اسرائیل از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش بس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

دور جدید مذاکرات آتش‌ بس غزه یکشنبه ۱۵ تیر و پیش از دیدار روز دوشنبه بنیامین نتانیاهو و دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید از سرگرفته شد.

اخبار مرتبط:
اولین واکنش روسیه به تهدید ترامپ
اولین واکنش روسیه به تهدید ترامپ

معاون رئیس شورای امنیت روسیه گفت، اظهارات رئیس جمهور آمریکا درباره وضع تحریم‌های صد درصدی علیه مسکو یک «اولتیماتوم نمایشی» برای روسیه است که اهمیتی به آن نمی‌دهد.

وزیر کشور: در جنگ ۱۲روزه، ۱۵۰ نیروی نظامی شهید شدند
وزیر کشور: در جنگ ۱۲روزه، ۱۵۰ نیروی نظامی شهید شدند

وزیر کشور با بیان اینکه در جنگ ۱۲ روزه، قریب به ۱۵۰ شهید نیروی انتظامی تقدیم کشور شد، گفت: مهمترین عامل ناکامی دشمن، هوشیاری، حضور مردم در صحنه و همبستگی ملی بود. باید همبستگی ملی را در طول سال تقویت کنیم.

انتقاد زیدآبادی از شمس‌الواعظین: بر اساس چی حرف میزنی؟
انتقاد زیدآبادی از شمس‌الواعظین: بر اساس چی حرف میزنی؟

احمد زیدآبادی (روزنامه‌نگار) در کانال تلگرامی خود در مورد سخنان ماشاءالله شمس‌الواعظین اینگونه واکنش نشان داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است