کد خبر : 350655
انتشار : ۱۴۰۴/۰۴/۲۴ - 11:21
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

محدودیت‌های مشخص در تردد وسایل نقلیه سنگین در اصفهان اعمال می‌شود

رئیس پلیس راهور استان اصفهان گفت: تردد وسایل نقلیه سنگین در سطح معابر درون شهری دارای محدودیت‌های قانونی و مشخص است که بر اساس آئین نامه راهنمایی و رانندگی اجرا می‌شود.

محدودیت‌های مشخص در تردد وسایل نقلیه سنگین در اصفهان اعمال می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرهنگ علی اصغر زارع اظهار کرد: مطابق ماده ۱۳۸ آئین نامه راهنمایی و رانندگی، تردد وسایل نقلیه سنگین در معابر شهری باید طبق ضوابط تعیین شده توسط پلیس راهنمایی و رانندگی و شهرداری محل باشد. در غیر این صورت، رانندگان مشمول اعمال قانون خواهند شد.

به نوشته مهر؛ وی افزود: بر اساس تبصره ۲ این ماده، وسایل نقلیه سنگین شامل کامیون، تریلی، کامیونت و خودروهای حمل بار با وزن ناخالص بیش از ۶ تُن، فقط در ساعات مشخص شده و غیر پیک ترافیکی و از مسیرهای مجاز، اجازه ورود به محدوده معابر درون شهری را دارند.

رئیس پلیس راهور استان اصفهان خاطر نشان کرد: با توجه به افزایش حجم بار ترافیک شهری، به ویژه در ساعات اوج ترددها و به منظور حفظ ایمنی شهروندان و بر اساس ماده ۲۱۸ آئین نامه راهنمایی و رانندگی، ورود وسایل نقلیه سنگین به مناطق مرکزی و پر تردد شهری بدون مجوز، از مصادیق تخلف محسوب شده که شامل جریمه، توقیف خودرو و حتی ابطال موقت کارت تردد فرد متخلف خواهد شد.

اخبار مرتبط:
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

وقوع حریق در انبار علوفه دامداری محور هرند – قهی؛ آتش تحت کنترل است
وقوع حریق در انبار علوفه دامداری محور هرند – قهی؛ آتش تحت کنترل است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از وقوع حریق دامداری واقع در محور هرند به روستای قهی در شهرستان کوهپایه خبر داد و گفت: این حادثه با اعزام سریع نیروهای امدادی تلفات جانی نداشت.

زاینده‌رود به سدچم آسمان رسید؛آماده باش ۶۷ تیم امدادی در مسیر رودخانه
زاینده‌رود به سدچم آسمان رسید؛آماده باش ۶۷ تیم امدادی در مسیر رودخانه

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از افزایش خروجی سد زاینده‌رود خبر داد و گفت: جریان آب باعبور از مسیر باغبهادران و باغشاد به سد چم‌آسمان رسید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است