کد خبر : 350365
انتشار : ۱۴۰۴/۰۴/۲۲ - 14:50
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

سقوط خانم ۴۲ ساله در چاهک آسانسور در شهرک سپاهان شهر

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی اصفهان از سقوط خانم ۴۲ ساله در چاهک آسانسور در یک ساختمان در شهرک سپاهان شهر خبر داد.

سقوط خانم ۴۲ ساله در چاهک آسانسور در شهرک سپاهان شهر

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمد شریعتی، در تشریح جزئیات یک حادثه آسانسور گفت: حادثه سقوط یک خانم ۴۲ ساله در چاهک آسانسور ساختمانی در شهرک سپاهان‌شهر، واقع در بلوار غدیر، به سامانه ۱۲۵ گزارش شد. بلافاصله نیروهای امداد و نجات ایستگاه شماره ۱۳ به همراه رئیس ایستگاه به محل اعزام شدند.

به نوشته مهر؛ وی افزود: در این حادثه، فرد مذکور به‌دلیل باز شدن درب آسانسور در حالی‌که کابین در طبقه مربوطه قرار نداشت، از طبقه همکف به داخل چاهک سقوط کرده و به شدت مجروح شد.

سرآتشیار شریعتی خاطرنشان کرد: آتش‌نشانان با رعایت کامل اصول ایمنی، پس از فیکس کردن مصدوم، وی را به سطح منتقل و تحویل عوامل اورژانس حاضر در محل دادند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری اصفهان تأکید کرد: ضروری است تمامی شهروندان و مدیران ساختمان‌ها نسبت به سرویس‌های دوره‌ای و ایمن‌سازی آسانسورها اقدام کرده و از شرکت‌های دارای مجوز استفاده کنند.

اخبار مرتبط:
اصفهان به‌اندازه ۱۶ استان کشور شیر تولید می‌کند
اصفهان به‌اندازه ۱۶ استان کشور شیر تولید می‌کند

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان گفت: اصفهان به دلیل کیفیت بالای شیر تولیدی‌اش نیز مشهور است و اکنون به‌اندازه ۱۶ استان کشور فقط شیر تولید می‌کند.

تقویت موج گرما در اصفهان تا ۱۰ مرداد؛ بارش‌های مونسونی در راه است
تقویت موج گرما در اصفهان تا ۱۰ مرداد؛ بارش‌های مونسونی در راه است

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان از تقویت الگوهای گرم تابستانی در مناطقی از استان، از ۲۵ تیرماه و ماندگاری آن تا ۱۰ مردادماه خبر داد.

فناوری، مبداء تحول در ساختار شهرداری است
فناوری، مبداء تحول در ساختار شهرداری است

شهردار اصفهان گفت: حوزه فناوری باید مبدا تحول در شهرداری باشد و شرایط را آماده کند، چراکه این حوزه در آینده نقش کلیدی در اداره امور ایفا می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است