کد خبر : 350206
انتشار : ۱۴۰۴/۰۴/۲۱ - 14:02
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

آصفری: ترکیه اراده لازم برای مقابله واقعی با اسرائیل را ندارد

یک تحلیلگر مسائل سیاست خارجی گفت: اگر اردوغان همچنان در برابر واقعیت‌ها سکوت کند، در آینده نزدیک، رژیم صهیونیستی ترکیه را نیز هدف قرار خواهد داد.

آصفری: ترکیه اراده لازم برای مقابله واقعی با اسرائیل را ندارد

به گزارش سایت خبری مدارا: نامه نیوز نوشت: جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل باعث شد از یک سو ترکیه مواضعی آشکارتر علیه اسرائیل اتخاذ کند و از سوی دیگر اسرائیل نیز از جانب ترکیه احساس نگرانی کند؛ به ویژه بعد از مواضع ضد اسرائیلی اردوغان. همین چند روز پیش بود که وزیر خارجه ترکیه در اجلاس سازمان همکاری اسلامی گفت که: «مسئله اصلی ما، اسرائیل است؛ نه فلسطین، نه لبنان یا سوریه». همچنین چندی پیش ارتش ترکیه مانور دریایی گسترده‌ای در شرق مدیترانه برگزار کرد؛ اقدامی که رسانه‌های اسرائیلی آن را پیام بازدارنده در مقابل تل‌آویو می‌دانند. افزون بر اینها ترکیه از مشارکت اسرائیل در تمرینات ناتو تا برقراری آتش‌بس کامل در غزه جلوگیری کرده است. اردوغان هم اخیرا اسرائیل را «بزرگ‌ترین تهدید به صلح منطقه‌ای و جهانی» خوانده و هشدار داده است که استقرار پایگاه ترکیه در سوریه با هدف جلوگیری از «محاصره آناتولی» انجام می‌شود. در چنین شرایطی تحلیلگران نظامی اسرائیل می‌گویند که ممکن است بحرانی نظامی میان اسرائیل و ترکیه به وجود آید؛ بحرانی که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین چالش‌های خاورمیانه تبدیل شود.

محمدحسن آصفری، تحلیلگر مسائل سیاست خارجی، درباره این موضوع گفت: «اسرائیل یک رژیم تروریستی است و نخست‌وزیر آن یعنی بنیامین نتانیاهو، یک جنایتکار تمام‌عیار است. واقعیت است که رژیم صهیونیستی به‌مثابه غده‌ای سرطانی در منطقه است که تا از میان نروند ثبات به خاورمیانه بازنخواهد گشت. سناریوی رژیم صهیونیستی آن است که کشورهای منطقه را به‌تدریج تحت سلطه خود درآورد و در حال حاضر تنها ایران و مردم مظلوم فلسطین در برابر این برنامه ایستادگی کرده‌اند. در این بین اشتباهات راهبردی رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، زمینه سوءاستفاده رژیم صهیونیستی از خاک ترکیه را فراهم کرده است. استقرار سیستم‌های راداری در خاک ترکیه و تسهیل حضور شخصیت‌هایی همچون جولانی در سوریه که وابسته به رژیم صهیونیستی است، از جمله این اشتباهات بوده‌اند. سیاست‌های دوپهلو، مواضع متناقض و تلاش برای جلب رضایت هم‌زمان طرف‌های مختلف، ضربات سنگینی به منافع ترکیه وارد کرده است».

او ادامه داد: «در گذشته، ایران نسبت به تهدیدات رژیم صهیونیستی هشدار می‌داد، اما برخی کشورهای منطقه آن را جدی نمی‌گرفتند. امروز، ترکیه نیز با این تهدید مواجه شده و بهای اشتباهات گذشته خود را می‌پردازد. اگر اردوغان همچنان در برابر واقعیت‌ها سکوت کند، در آینده نزدیک، رژیم صهیونیستی ترکیه را نیز هدف قرار خواهد داد، به‌ویژه اگر از بحران‌های اخیر در غزه فارغ شود. روی کار آمدن جولانی، که به تخریب انبارهای تسلیحاتی سوریه و حذف زیرساخت‌های دفاعی آن کشور منجر شد، در راستای منافع اسرائیل بوده و ترکیه در این روند، نقش ناخواسته‌ای ایفا کرده است. اکنون اردوغان باید مسئولیت این سیاست‌ها را بپذیرد و برای جبران اشتباهات خود اقدام جدی انجام دهد؛ چرا که با مواضع مبهم و بازی‌های رسانه‌ای نمی‌توان در برابر رژیم صهیونیستی ایستادگی کرد».

این تحلیلگر مسائل سیاست خارجی همچنین بیان کرد: «واقعیت این است که اردوغان صرفا نمایشی از مخالفت با اسرائیل ارائه می‌دهد و اراده لازم برای مقابله واقعی با این رژیم را ندارد. در حالی که مردم ترکیه به‌صراحت مخالف سیاست‌های رژیم صهیونیستی هستند، دولت آن کشور بیشتر به دنبال حفظ وجهه رسانه‌ای و منطقه‌ای خود است تا اقدام عملی».

آصفری در پایان گفت: «در دو سال اخیر، در حالی که مردم غزه تحت شدیدترین حملات رژیم صهیونیستی بوده‌اند، اردوغان هیچ واکنش عملی و واقعی نشان نداد و صرفا به بیانیه‌های تبلیغاتی و رسانه‌ای بسنده کرد. اگر اردوغان واقعا در ادعاهای خود صادق است، باید نمایندگی اسرائیل را در ترکیه تعطیل کند و پایگاه‌های راداری این رژیم را از بین ببرد؛ در غیر این صورت، رویکرد ضداسرائیلی اردوغان شبیه به یک نمایش است».

اخبار مرتبط:
فلزیاب خود را مثل حرفه‌ای‌ها بخوانید: آموزش صداها، VDI و Pinpoint
فلزیاب خود را مثل حرفه‌ای‌ها بخوانید: آموزش صداها، VDI و Pinpoint

گنج‌ یابی نه‌تنها می‌تواند یک فعالیت سرگرم‌کننده باشد، بلکه اگر به درستی انجام شود، نتایج ارزشمندی نیز به همراه دارد. یکی از مهم‌ترین عوامل در موفقیت در این زمینه، توانایی درست خواندن و تفسیر اطلاعاتی است که فلزیاب به شما نمایش می‌دهد. یادگیری کار با یک طلایاب فلزیاب تصویری در ابتدا ممکن است کمی پیچیده به نظر برسد، اما با کمی تمرین می‌توان این مهارت را مانند یادگیری یک زبان جدید آموخت.

معرفی یک رستوران در اصفهان با منو سلف سرویس غذا
معرفی یک رستوران در اصفهان با منو سلف سرویس غذا

رستوران وی ای پی در اصفهان ، واقع در سی تی سنتر ، به عنوان یکی از بهترین رستوران‌های سلف سرویس غذا در اصفهان شناخته می‌ شود. این رستوران با ارائه منوی متنوع شامل غذا های ایرانی و سنتی بر اساس نیاز های مختلف مشتریان ، به ویژه در زمینه خوراک‌ های سالم و مناسب برای رژیم‌ های غذایی مختلف ، خدمات ارائه می‌ کند. رستوران وی ای پی با پایبندی به استانداردهای بهداشتی و استفاده از مواد تازه ، تجربه‌ ای دلپذیر و مطمئن برای مشتریان خود رقم می زند . همچنین ، امکانات ویژه‌ ای نظیر خدمات رایگان برای کودکان و امکان شخصی‌ سازی منو ، سبب افزایش جذابیت این رستوران برای مهمانی‌ ها و مناسبت‌ ها شده است. موقعیت مکانی این رستوران در مرکز خرید سی تی سنتر ، دسترسی آسان به فروشگاه‌ ها را نیز فراهم کرده است و تجربه گشت و گذار و خرید را برای مشتریان آسان کرده است

زاینده‌رود بازگشایی می‌شود
زاینده‌رود بازگشایی می‌شود

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از بازگشایی زاینده‌رود از بامداد سه‌شنبه به مدت محدود خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است