کد خبر : 349667
انتشار : ۱۴۰۴/۰۴/۱۶ - 03:14
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

آغاز روند کاهشی دما در اصفهان از امروز

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از روند کاهشی دمای استان از بامداد امروز دوشنبه ۱۶ تیر خبرداد.

آغاز روند کاهشی دما در اصفهان از امروز

به گزارش سایت خبری مدارا؛ کامران طهماسبی با اشاره به اینکه دمای هوا طی ساعات پیش رو در بیشتر مناطق استان یک تا ۲ درجه کاهش می‌یابد، اظهار کرد: از بامداد دوشنبه تا پایان هفته، کاهش سه تا پنج درجه‌ای دما پیش‌بینی می‌شود.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: بیشینه دمای کلانشهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به ۴۴ درجه سلسیوس و کمینه آن بامداد فردا به ۲۶ درجه سلسیوس می‌رسد.

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان خاطرنشان کرد: امروز خور و بیابانک با بیشینه دمای ۴۷ درجه سلسیوس بالای صفر و بویین میاندشت با کمینه دمای ۱۱ درجه سلسیوس بالای صفر به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان است.

طهماسبی درباره وضعیت جوی استان گفت: آسمان اصفهان طی دو روز آینده صاف تا کمی ابری، همراه با وزش باد به نسبت شدید، خیزش گردوخاک، کاهش دید و کاهش کیفیت هوا خواهد بود.

به گفته وی، از امروز تا روز سه‌شنبه ۱۷ تیر، به دلیل فعال شدن کانون‌های گردوخاک، شرایط کاهش دید و کیفیت هوا در مناطق شمالی، شرقی و مرکزی استان تشدید می‌شود.

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان توصیه کرد: شهروندان به‌ویژه در مناطق تحت تأثیر گردوخاک در مرکز، شرق و شمال استان، از تردد غیرضروری خودداری کرده و اقدامات لازم برای حفظ سلامت تنفسی را رعایت کنند.

اخبار مرتبط:
اصفهان تا پایان هفته غبارآلود می‌ماند
اصفهان تا پایان هفته غبارآلود می‌ماند

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی هواشناسی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: تندباد و گردوغبار در مناطق شرقی، شمالی و مرکزی استان تا پایان هفته ادامه دارد و کیفیت هوا کاهش می‌یابد.

مرد ۳۵ ساله در استخر کشاورزی در سمیرم غرق شد
مرد ۳۵ ساله در استخر کشاورزی در سمیرم غرق شد

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از غرق شدگی مرد ۳۵ ساله در استخر کشاورزی در سمیرم خبر داد.

تشدید شرایط گردوغبار در اصفهان تا فردا؛اعتبارات بیابان‌زدایی تامین شود
تشدید شرایط گردوغبار در اصفهان تا فردا؛اعتبارات بیابان‌زدایی تامین شود

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: پیش‌بینی می‌شود که شرایط گرد و غبار تا فردا در استان تشدید شود و تا پایان هفته با شدت کمتر ادامه یابد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است