کد خبر : 348997
انتشار : ۱۴۰۴/۰۴/۰۹ - 04:21
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

لزوم استفاده از ظرفیت اربعین حسینی برای تقویت وفاق و تاب آوری اجتماعی

استاندار اصفهان گفت: باید از ظرفیت عظیم اربعین حسینی برای تقویت نشاط معنوی و انسجام، وفاق و تاب‌آوری اجتماعی استفاده کرد.

لزوم استفاده از ظرفیت اربعین حسینی برای تقویت وفاق و تاب آوری اجتماعی

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهدی جمالی‌نژاد عصر شنبه در جلسه ستاد اربعین استان اصفهان با تأکید بر تمرکز بر ارائه خدمات در داخل مرزهای کشور با توجه به وضعیت مناسب اقتصادی و میزبانی شایسته برادران عراقی، اظهار کرد: در ارتباط با زیرساخت‌هایی که به طور مطلوب توسط کشور میزبان در اختیار زائران قرار می‌گیرد، الزامی به اعزام از اصفهان وجود ندارد و لازم است که این امکانات در بستر ارائه خدمات به مردم و زائران در داخل کشور قرار گیرد.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: همچنین توجه به بعد مردمی رویداد عظیم اربعین حسینی و پرهیز از تمرکز بر خدمات دولتی ضروری بوده و در این راستا، استفاده از ظرفیت خیرین و هیئات مذهبی برای ارائه خدمات در مرزهای هدف، مفید خواهد بود.

استاندار اصفهان با تأکید بر تقویت فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در اربعین حسینی اضافه کرد: باید از این ظرفیت برای تقویت نشاط معنوی و انسجام، وفاق و تاب‌آوری اجتماعی به ویژه در شرایط حاضر متأثر از تهاجم وحشیانه رژیم صهیونیستی استفاده شود؛ این رویداد می‌تواند منجر به ایجاد سرمایه اجتماعی عظیمی برای کشور شود.

وی افزود: همچنین ارائه آموزش‌های هدفمند به منظور کاهش اسراف در طول مسیر نیز ضروری است و باید توسط رسانه‌ها انجام شود.

جمالی‌نژاد با اشاره به لزوم آمادگی کامل شبکه حمل‌ونقل درون‌شهری و بین‌شهری برای ارائه خدمات مناسب به زائرین تصریح کرد: اتوبوس آمد و شد زائران از پایانه‌های مرزی باید تأمین و برنامه‌ریزی لازم جهت سوخت موردنیاز ناوگان درون‌شهری و برون‌شهری در ایام اربعین با توجه به عبور بخشی از زائرین سایر استان‌ها از استان اصفهان انجام شود.

وی همچنین بر تدارک تجهیزات سرمایشی، سایبان، آب، یخ و ژنراتورهای برق اضطراری در مواکب اعزامی از استان با توجه به گرمای فزاینده هوا در ایام اربعین سال جاری تأکید کرد و خواستار آمادگی دستگاه‌های بهداشتی و درمانی برای ارائه خدمات به افراد دچار گرمازدگی شد.

اخبار مرتبط:
تعیین شعب ویژه در داستانی اصفهان برای برخورد با عاملان دشمن
تعیین شعب ویژه در داستانی اصفهان برای برخورد با عاملان دشمن

دادستان عمومی و انقلاب اصفهان گفت: شعب ویژه درداستانی برای برخورد باخائنان داخلی و عاملان دشمن تعیین شد.

ثبت‌نام کلاس اولی‌های استان اصفهان تا پایان تیرماه تمدید شد
ثبت‌نام کلاس اولی‌های استان اصفهان تا پایان تیرماه تمدید شد

معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش اصفهان از تمدید مهلت ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول ابتدایی تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ خبر داد.

استاندار اصفهان از مجروحان جنایات صهیونیستی در کاشان عیادت کرد
استاندار اصفهان از مجروحان جنایات صهیونیستی در کاشان عیادت کرد

استاندار اصفهان از شماری از مجروحان جنایات صهیونیستی در بیمارستان کاشان عیادت کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است