کد خبر : 348010
انتشار : 2025/06/16 - 14:48
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

نامه فرمانده کل ارتش به آیت‌الله خامنه‌ای، رهبری

امیر سرلشکر امیر حاتمی، با صدور پیامی بعد از انتصاب به عنوان فرمانده کل ارتش از اعتماد فرماندهی معظم کل قوا قدردانی کرد.

نامه فرمانده کل ارتش به آیت‌الله خامنه‌ای، رهبری

به گزارش سایت خبری مدارا: امیر سرلشکر امیر حاتمی، با صدور پیامی بعد از انتصاب به عنوان فرمانده کل ارتش از اعتماد فرماندهی معظم کل قوا قدردانی کرد.

متن نامه به شرح زیر است:

محضر مبارک فرماندهی معظم کل قوا

حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی)

با تقدیم سلام و احترام

با تبریک عید سعید غدیرخم و حلول عید ولایت و اتمام نعمت از مقام لم‌یزلی و تبریک و تسلیت عروج ملکوتی فرماندهان، دانشمندان و مردم بی‌گناه به دست رژیم جعلی و جنایت‌پیشه صهیونی به محضر آن رهبر حکیم و فرزانه، اینک که این سرباز انقلاب و ملت بزرگ ایران مورد عنایت و اعتماد ویژه فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‌العالی) قرار گرفته‌ام، با آرمان‌های والای انقلاب و خون پاک شهدای والامقام، عهد و پیمان می‌بندم که با همراهی خیل عظیم سلحشورمردان جان برکف ارتش انقلابی در نیروهای زمینی، پدافند هوایی، هوایی و دریایی تا آخرین نفس از استقلال، تمامیت ارضی و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران محافظت و پاسداری نماییم.

رزمندگان غیور ارتش جمهوری اسلامی ایران در راستای تحقق فرمان آن فرماندهی معظم و مقتدر، از دقایق ابتدایی تجاوز رژیم سفاک و منحوس صهیونی همچون ذوالفقار حیدر و با نام نامی حضرت مولی‍الموحدین امام علی بن ابیطالب(ع) مخلصانه تا این لحظه در دفاع از حریم مقدس ایران عزیز، تلاش‍های موثری را به عمل آورده و از این پس هم با آمادگی کامل ضربات سختی را به رژیم جعلی و کودک کش صهیونیستی وارد خواهد کرد.

از درگاه خداوند منان مسئلت دارم که تحت تدابیر و رهنمودهای داهیانه آن فرمانده عالیقدر، انتظارات مصرّحه در حکم انتصاب در قالب ارتشی با رویکرد تحولی و انقلابی، با هدف ارتقا توان و آمادگی‌های رزمی و هم‌افرا با سایر نیروهای مسلح به منصه ظهور برسد. ان‌شاءالله.

اخبار مرتبط:
پشت رژه موتوری مجاهدین خلق در کرج یک ماجرای عجیب بود
پشت رژه موتوری مجاهدین خلق در کرج یک ماجرای عجیب بود

رئیس کل دادگستری استان البرز گفت: همه متهمان رژه خودرویی منتسب به منافقین در کرج بازداشت شدند.

ضرغامی: جنتی به دلیل کهولت سن، امکان گفت‌وگو ندارد
ضرغامی: جنتی به دلیل کهولت سن، امکان گفت‌وگو ندارد

عزت الله ضرغامی، رئیس پیشین سازمان صداوسیما و عضو شورای عالی فضای مجازی در گفت‌وگویی تازه گفت: دبیر شورای نگهبان به دلیل کهولت سن، امکان ملاقات و گفت‌وگو ندارد.

جوکار: زمان برگزاری انتخابات شوراها هنوز قطعی نشده است
جوکار: زمان برگزاری انتخابات شوراها هنوز قطعی نشده است

رییس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس گفت: ستاد انتخابات کشور و هیات نظارت مرکزی طی جلسه‌ای مشترک، ۲۴ مهرماه را برای برگزاری انتخابات شوراها به شعام پیشنهاد داده اند و منتظر پاسخ شورای عالی امنیت ملی به این پیشنهاد هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است