کد خبر : 347959
انتشار : 2025/06/16 - 12:14
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

مترو تهران: شب گذشته ۴ هزار نفر از مردم در ۱۰۵ ایستگاه مستقر شدند

روابط عمومی مترو تهران اعلام کرد: مترو تهران با دستور مدیریت شهری، به صورت ۲۴ ساعته فعال شد تا به عنوان پناهگاهی امن، پذیرای مردم باشد.

مترو تهران: شب گذشته ۴ هزار نفر از مردم در ۱۰۵ ایستگاه مستقر شدند

به گزارش سایت خبری مدارا: مهر نوشت: روابط عمومی مترو تهران اعلام کرد: مترو تهران با دستور مدیریت شهری، به صورت ۲۴ ساعته فعال شد تا به عنوان پناهگاهی امن، پذیرای مردم باشد.

شب گذشته، مترو تهران با دستور مدیریت شهری، به صورت ۲۴ ساعته فعال شد تا به عنوان پناهگاهی امن، پذیرای مردم باشد.

بر اساس این دستورالعمل، درب‌های مترو تا ساعت ۲۳ باز بود و پس از آن، با رعایت پروتکل‌های امنیتی، در صورت مراجعه شهروندان، بازگشایی می‌شد.

در شب گذشته بیش از ۴ هزار مراجعه مردمی در ۱۰۵ ایستگاه صورت گرفت که با همراهی کارکنان شرکت بهره‌برداری، در سالن اصلی ایستگاه‌ها مستقر شدند. بیشترین مراجعه مربوط به خط ۲ و ۶ بود.

اخبار مرتبط:
حجم خالی سدهای کشور مشخص شد
حجم خالی سدهای کشور مشخص شد

حجم آب موجود مخازن سدها بنابر بر آمار در حال حاضر ۲۶.۱۳ میلیارد مترمکعب است سال گذشته در زمان مشابه حجم آب موجود مخازن ۱۹.۶۳ میلیارد مترمکعب بوده است.

آقای شهردار عکسش با پزشکیان را دستکاری کرد
آقای شهردار عکسش با پزشکیان را دستکاری کرد

در جریان برگزاری همایش شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با حضور مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، تصویری از شهردار نصیرشهر با پزشکیان منتشر شده که ظاهراً به مذاق شهردار خوش نیامده است.

۱۶ همت اموال محکوم پرونده چای دبش توقیف شد
۱۶ همت اموال محکوم پرونده چای دبش توقیف شد

دادستان تهران از توقیف و تعیین تکلیف بیش از ۱۶ همت از اموال محکوم اصلی پرونده چای دبش برای جبران مطالبات بانک‌های شاکی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است