کد خبر : 347921
انتشار : ۱۴۰۴/۰۳/۲۶ - 01:57
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

شهردار اصفهان: هر شهروند یک رزمنده است

شهردار اصفهان گفت: همزمان با آغاز حملات دشمن، نیروهای شهرداری در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفته‌اند و دوشادوش نیروهای نظامی و امنیتی در خط مقدم دفاع از کشور ایستاده‌اند.

شهردار اصفهان: هر شهروند یک رزمنده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علی قاسم‌زاده در یکصد و هفتاد و نهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به آمادگی کامل نیروهای شهرداری در شرایط کنونی اظهار کرد: نیروهای سازمان آتش‌نشانی از نخستین ساعات آغاز حملات، به‌طور کامل در آماده‌باش بوده‌اند و با تمام توان در کنار دیگر مدافعان امنیت کشور حضور دارند.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: دیگر پرسنل شهرداری، به‌ویژه در حوزه خدمات شهری نیز در وضعیت آماده‌باش هستند و شب گذشته همه مدیران مناطق در محدوده‌های استحفاظی خود مستقر بودند. امروز همه ما موظف به دفاع از موجودیت نظام و انقلاب هستیم.

شهردار اصفهان با تأکید بر نقش مردم در حفظ امنیت کشور تصریح کرد: مردم ما هوشیار و آگاه‌اند. ما وارد جنگی شده‌ایم که در آن هر شهروند باید نقش یک رزمنده را ایفا کند. این شرایط اقتضا می‌کند همه هوشمندانه رفتار کنیم و با پیروی از فرامین رهبر معظم انقلاب، از این فتنه نیز با سربلندی عبور کنیم.

قاسم‌زاده در ادامه با تمجید از شخصیت رهبر انقلاب خاطرنشان کرد: در تاریخ شیعه، مرجعی با چنین شجاعت، درایت و جسارت در سن ۸۵ سالگی بی‌نظیر است. باید به عنوان امت، قدردان نعمت ولایت باشیم و با اتحاد، این فتنه را در نطفه خفه کنیم.

اخبار مرتبط:
انهدام اهداف متخاصم در اطراف نطنز
انهدام اهداف متخاصم در اطراف نطنز

پدافند هوایی اصفهان از ساعات اولیه بامداد امروز با پرتابه‌های رژیم صهیونیستی درگیر بود و اهداف متخاصم را در نزدیکی نطنز منهدم کرد.

کمبود گندم نگران‌کننده نیست؛ آبیاری نوین در۱۴۰هزارهکتار از اراضی اصفهان
کمبود گندم نگران‌کننده نیست؛ آبیاری نوین در۱۴۰هزارهکتار از اراضی اصفهان

مدیرکل جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به تجهیز ۱۴۰هزار هکتار از اراضی استان به سیستم‌های نوین آبیاری گفت: ظرفیت اجرای سالانه ۴ هزار هکتار دیگر را نیز داریم.

فرونشست ۳۵۰ دشت ایران؛ ۸۰ درصد منابع آب تجدیدپذیر مصرف می‌شود
فرونشست ۳۵۰ دشت ایران؛ ۸۰ درصد منابع آب تجدیدپذیر مصرف می‌شود

معاون دفتر برنامه‌ریزی شرکت مدیریت منابع آب ایران از فرونشست ۳۵۰ دشت کشور به دلیل برداشت بی‌رویه آب زیرزمینی و کاهش ۱۷ درصدی بارش‌ها خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است