کد خبر : 347125
انتشار : 2025/06/09 - 13:09
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

وزارت بهداشت: کرونا دیگر به یک بیماری بومی مانند سرماخوردگی تبدیل شده است

سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت ضمن اشاره به آخرین وضعیت کرونا در دنیا، گفت: کووید_۱۹ دیگر به یک بیماری بومی مانند سرماخوردگی تبدیل شده و در حال حاضر نیز سویه‌های ایجادکننده این بیماری جزو سویه‌های خطرناک نیستند؛ هرچند که همچنان باید مانند سایر بیماری‌های تنفسی، رعایت نکات بهداشتی را مد نظر داشت.

وزارت بهداشت: کرونا دیگر به یک بیماری بومی مانند سرماخوردگی تبدیل شده است

به گزارش سایت خبری مدارا: ایسنا نوشت: سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت ضمن اشاره به آخرین وضعیت کرونا در دنیا، گفت: کووید_۱۹ دیگر به یک بیماری بومی مانند سرماخوردگی تبدیل شده و در حال حاضر نیز سویه‌های ایجادکننده این بیماری جزو سویه‌های خطرناک نیستند؛ هرچند که همچنان باید مانند سایر بیماری‌های تنفسی، رعایت نکات بهداشتی را مد نظر داشت.

قباد مرادی درباره آخرین وضعیت عفونت‌های تنفسی در کشور اظهار کرد: بر اساس یافته‌های نظام‌ مراقبت عفونت‌های تنفسی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر کشور، در اواخر اردیبهشت و اوایل خرداد ماه سال جاری، کووید_۱۹ عامل حدود ۱۰درصد از عوامل عفونت های تنفسی است. همچنین ویروس سرماخوردگی و آنفلوآنزا به ترتیب عامل ۸ و ۷ درصد عفونت‌های تنفسی هستند. در مقایسه با اردیبهشت ماه سال گذشته، نسبت کمتری از عفونت‌های تنفسی در اردیبهشت ماه سال جاری کووید_۱۹ است.

وی درباره وضعیت ابتلا به کووید_۱۹ در سطح جهان گفت: درصد «مثبت شدن» تست‌های کووید-۱۹ در کشورهای منطقه «مدیترانه شرقی»، «آسیای جنوب شرقی» و «اقیانوس آرام» افزایش یافته و به حدود ۱۱ تا ۱۵ درصد رسیده است.

سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه رعایت نکات بهداشتی برای پیشگیری از بیماری ضروری است، گفت: رعایت آداب بهداشتی برای تمام مردم به ویژه گروه‌های آسیب‌پذیر توصیه می‌شود. شستن مرتب دست‌ها و پرهیز از لمس چشم، دهان و بینی با دست توصیه می‌شود. به منظور پیشگیری از ابتلا به عفونت‌های تنفسی به تمام افراد به ویژه افراد دارای بیماری زمینه‌ای توصیه می‌شود در اماکن شلوغ و وسایل نقلیه عمومی از ماسک استفاده کنند. همچنین از دست‌ دادن و روبوسی‌ کردن تا زمانی که امکان انتقال ویروس بالا است، می‌بایست خودداری کرد.

قبادی با بیان اینکه کووید_۱۹ به یک بیماری بومی مانند سرماخوردگی تبدیل شده، گفت: بازهم تاکید می‌کنم که کووید_۱۹ به یک بیماری بومی تبدیل شده و در حال حاضر، سویه‌های ایجادکننده این بیماری جزو سویه‌های خطرناک نیستند.

اخبار مرتبط:
قطعات یدکی خودرو ۷۰ تا ۸۰ درصد گران شد
قطعات یدکی خودرو ۷۰ تا ۸۰ درصد گران شد

فعالان صنفی از رشد ۷۰ تا ۸۰ درصدی قیمت برخی قطعات یدکی، اختلال در ثبت سفارش، توقف کالاها در گمرک و افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل خبر می‌دهند.

افراد ناشناس با پتک جدول‌ها و باغچه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند
افراد ناشناس با پتک جدول‌ها و باغچه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند

افرادی ناشناس بدون اعلام قبلی، جدول‌ها و باغچه‌های مقابل کافه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است