کد خبر : 347109
انتشار : ۱۴۰۴/۰۳/۱۹ - 10:48
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

گزارش بورس امروز ۱۹ خرداد ۱۴۰۴/ بازار سرمایه دوباره ریزش کرد

شاخص بورس تهران در جریان معاملات امروز مانند دو روز قبل ریزش کرد.

گزارش بورس امروز ۱۹ خرداد ۱۴۰۴/ بازار سرمایه دوباره ریزش کرد

به گزارش سایت خبری مدارا: بورس تهران معاملات امروز را با روندی نزولی آغاز کرد؛ به‌طوری‌که شاخص کل با افت ۱۵ هزار و ۲۷ واحدی تا سطح ۳ میلیون و ۲۰ هزار واحد عقب‌نشینی کرد. شاخص هم‌وزن نیز با کاهش ۱۷۹۴ واحدی به عدد ۹۳۵ هزار و ۱۳۰ واحد رسید تا افتی هم‌زمان در نمادهای کوچک و بزرگ ثبت شود.

ارزش بازار تا لحظه نگارش این گزارش به حدود ۹۵۶ هزار میلیارد تومان کاهش یافت و نشانه‌هایی از افزایش عرضه در کلیت بازار به چشم می‌خورد. در این میان، حجم معاملات به بیش از ۵.۸ میلیارد سهم رسید و ارزش معاملات نیز از مرز ۲۸ هزار میلیارد تومان عبور کرد.

شاخص‌های منتخب نیز عمدتاً در محدوده منفی قرار دارند. افت هم‌زمان در شاخص‌ها حاکی از تردید سرمایه‌گذاران و عقب‌نشینی معامله‌گران از موقعیت‌های خرید است.

فضای کلی بازار در ساعت ابتدایی معاملات، منفی و محتاط ارزیابی می‌شود؛ جایی که فروشندگان دست بالا را دارند و خریداران با تردید گام برمی‌دارند.

از منظر تکنیکال نیز، تحلیلگران معتقدند شاخص کل پس از عبور ناکام از مقاومت ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار واحدی، اکنون در موقعیتی حساس قرار گرفته است؛ به‌طوری‌که در صورت شکسته شدن حمایت ۳ میلیون واحدی، احتمال ریزش تا سطح ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار واحد نیز وجود دارد.

اخبار مرتبط:
سفر پوتین به ایران قطعی شد
سفر پوتین به ایران قطعی شد

سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: «سفر مقام‌های کشور‌های مختلف به پایتخت‌های یکدیگر موضوع جدیدی نیست.»

تأکید ایران بر خرابکاری در تورقوزآباد و ورامین / اسناد آژانس غیرواقعی و مبتنی بر سندسازی است
تأکید ایران بر خرابکاری در تورقوزآباد و ورامین / اسناد آژانس غیرواقعی و مبتنی بر سندسازی است

مقامات ایرانی در مذاکرات اخیر با معاون مدیرکل آژانس، شواهدی از خرابکاری در سایت‌های تورقوزآباد و ورامین ارائه کرده‌اند و اسناد مطرح‌شده در گزارش جدید آژانس را ساختگی و فاقد اعتبار دانسته‌اند. ایران هشدار داده ادامه این روند از سوی آژانس، اعتبار فنی و بی‌طرفی آن را زیر سؤال می‌برد.

خبر جدید از بازداشت پسرانِ کاظم صدیقی
خبر جدید از بازداشت پسرانِ کاظم صدیقی

اطلاعات جدیدی از اتهامات انتسابی و نهاد بازداشت کننده دو پسر کاظم صدیقی رئیس ستاد امر به معروف و امام جمعه موقت تهران منتشر شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است