کد خبر : 345702
انتشار : ۱۴۰۴/۰۳/۰۵ - 20:01
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

اوکراین مدعی آماده‌شدن روسیه برای حمله به سایر کشورهای اروپایی‌ شد

یک مقام امنیتی اوکراین در راستای جلب حمایت سایر کشورهای اروپایی از ادامه جنگ، مدعی شد که مسکو قصد دارد به سایر کشورهای اروپایی نیز حمله‌کند.

اوکراین مدعی آماده‌شدن روسیه برای حمله به سایر کشورهای اروپایی‌ شد

به گزارش سایت خبری مدارا: اوله ایواشچنکو رئیس واحد اطلاعات خارجی دستگاه امنیتی اوکراین در مصاحبه با تارنمای اوکراینی یوکریفورم مدعی شد: روسیه ممکن است در مدت دو تا چهار سال پس از پایان جنگ اوکراین، از نظر فنی، آماده آغاز تجاوز نظامی جدیدی به یک کشور اروپایی باشد.

به گزارش ایرنا، وی افزود: بر اساس ارزیابی ما، که شرکای اروپایی‌ نیز آن را تأیید می‌کنند، روسیه برای بازسازی توان رزمی خود به دو تا چهار سال، نیاز دارد. اگر تحریم‌ها برداشته شوند، روند تسلیح مجدد برای مسکو، بسیار سریع‌تر خواهد شد.

این مقام اوکراینی مدعی شد که اهداف روسیه تغییری نکرده است و افزود: روس ها خواهان کنترل کامل بر اوکراین و نفوذ بر تمام منطقه پساشوروی هستند.

ایواشچنکو، حمله روسیه به کشورهای اروپایی را قطعی دانست و افزود: دیگر بحث از این نیست که «آیا حمله می‌کنند یا نه» بلکه سوال این است که چه زمانی و چه کشوری هدف بعدی است. لهستان، کشورهای بالتیک، شمال اروپا همگی در معرض خطر حمله مسکو قرار دارند. تحلیلگران ما دیگر نمی‌پرسند که آیا روسیه جسارت حمله به کشورهای دیگر را دارد یا نه، بلکه سوال‌ها درباره چگونگی و زمان حمله است.

پیشتر، دیگر مقامات اوکراینی نیز مدعی شده بودند که روسیه در حال بررسی ۱۵ سناریوی بالقوه برای اقدام نظامی علیه کشورهای اروپایی تا سال ۲۰۴۵ (۱۴۲۴) است.

در واکنش به این ارزیابی‌ها، مارک روته دبیرکل ناتو اعلام کرد که این ائتلاف در صورت حمله روسیه به هر کشور عضو، با تمام قوا پاسخ خواهد داد.

بوریس پیستوریوس وزیر دفاع آلمان نیز زمستان امسال هشدار داده بود که با توجه به وسعت گسترش نظامی روسیه، تلاش این کشور برای حمله به کشورهای عضو ناتو ممکن است به زودی و در حدود سال‌های ۲۰۲۹ یا ۲۰۳۰(۱۴۰۷ یا ۱۴۰۸) رخ دهد.

اخبار مرتبط:
فوری؛ ورود این افراد برای مراسم حج به عربستان ممنوع شد
فوری؛ ورود این افراد برای مراسم حج به عربستان ممنوع شد

وزارت حج و عمره عربستان سعودی اعلام کرد ممنوعیت ورود کودکان به مراسم حج سال ۲۰۲۵ با هدف کاهش ازدحام و حفظ ایمنی این گروه سنی اتخاذ شده است.

سازمان جهانی بهداشت: بیش از ۱۰ هزار جسد زیر آوار غزه است
سازمان جهانی بهداشت: بیش از ۱۰ هزار جسد زیر آوار غزه است

«مارگارت هریس» سخنگوی سازمان جهانی بهداشت با بیان اینکه کودکانی که در بمباران صهیونیست‌ها مجروح شده‌اند، با گرسنگی به بیمارستان‌ها می‌رسند افزود: «بیش از ۱۰ هزار جسد در زیر آوار در نوار غزه مدفون شده‌اند، در حالی که ۱۵ هزار نفر نیاز به تخلیه فوری پزشکی دارند».

ترامپ: من همیشه رابطه خیلی خوبی با پوتین داشتم اما او کاملا دیوانه شده / پوتین دارد بی‌دلیل کلی آدم می‌کشد
ترامپ: من همیشه رابطه خیلی خوبی با پوتین داشتم اما او کاملا دیوانه شده / پوتین دارد بی‌دلیل کلی آدم می‌کشد

رویترز به نقل از ترامپ نوشت: قطعا به اعمال تحریم‌های بیشتر علیه روسیه فکر می‌کنیم و از کاری که پوتین می‌کند و کشته شدن بسیاری از مردم، احساس نارضایتی می‌کنم. من همیشه رابطه خیلی خوبی با ولادیمیر پوتین داشتم اما چیزی برایش اتفاق افتاده، او کاملا دیوانه شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است