کد خبر : 345056
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۳۱ - 18:55
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

پاسخ سخنگوی مجمع تشخیص به اعتراض «کوچک‌زاده»؛ یک‌بار اصل ۱۱۰ قانون اساسی را به درستی بخوانید

سید محسن دهنوی در واکنش به اعتراضات مهدی کوچک‌زاده در مجلس مبنی بر تصویب لایحه پالرمو نوشت: «با تغییر نمایندگان، مصوبات مجلس باطل نمی‌شود وگرنه پس از هر دوره باید تمامی قوانین دوباره بازنگری شوند، به آقای کوچک‌زاده توصیه می‌کنم قبل از نطق هیجانی، یک بار اصل ۱۱۰ قانون اساسی را به درستی بخواند.»

پاسخ سخنگوی مجمع تشخیص به اعتراض «کوچک‌زاده»؛ یک‌بار اصل ۱۱۰ قانون اساسی را به درستی بخوانید

به گزارش سایت خبری مدارا: سیدمحسن دهنوی، سخنگوی مجمع تشخیص، با انتشار متنی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس، به اعتراضات مهدی کوچک‌زاده، نماینده تهران، درباره تصویب لایحه پالرمو واکنش نشان داد.

او در این زمینه نوشت:  باتوجه به بیان برخی موارد درباره نظر مجمع تشخیص مصلحت نظام نسبت به لایحه پیوستن به کنوانسیون پالرمو، در راستای تنویر افکار عمومی و اطلاع مردم عزیز کشورمان و نمایندگان محترم دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی یادآوری نکات زیر، ضروری است:

۱. در ۱۷ تیر ۱۳۹۷ مرحوم آیت‌الله هاشمی شاهرودی رییس وقت مجمع تشخیص مصلحت نظام در نامه‌ای به آیت‌الله جنتی رییس شورای نگهبان، ایرادات هیات عالی نظارت به لایحه پیوستن به کنوانسیون پالرمو را اعلام کرد و در عین حال که شورای نگهبان ایرادی به آن نگرفته بود، بررسی لایحه تا سال ۱۴۰۳ مسکوت ماند.

۲. در دی ۱۴۰۳ رهبر انقلاب با درخواست دکتر پزشکیان مبنی بر بررسی مجدد مصوبه دهمین دوره مجلس شورای اسلامی درباره پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام موافقت نمودند و بر اساس دستور معظم له، مصوبه مجلس مجددا در دستور کار مجمع قرار گرفت.

۳. در جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام مورخ ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ مصوبه مجلس شورای اسلامی مبنی بر تصویب لایحه پیوستن مشروط به کنوانسیون پالرمو که به شورای نگهبان ارسال شده بود، به رای گذاشته شد و مصلحت مورد نظر مجلس تصویب شد.

۴. در ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ دکتر نظیف به عنوان سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد که «شورای نگهبان به پالرمو ایرادی نداشته است.»

۵. مجلس شورای اسلامی، یک نهاد حقوقی است و با تغییر نمایندگان، مصوبات مجلس باطل نمی‌شود وگرنه که پس از هر دوره باید تمامی قوانین، دوباره بازنگری شوند.

به آقای مهدی کوچک‌زاده توصیه می‌کنم قبل از موضع‌گیری و نطق هیجانی، یک بار اصل ۱۱۰ قانون اساسی را به درستی بخواند.

2204093

اخبار مرتبط:
هاشمی‌طبا: تندروها کمر به نابودی کشور بسته‌اند
هاشمی‌طبا: تندروها کمر به نابودی کشور بسته‌اند

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان اینکه تندروها خواسته یا ناخواسته کمر به نابودی کشور بسته اند، گفت: وقتی دولت و شورای عالی امنیت ملی برای حل مشکلات کشور کار و تلاش می‌کنند، این نوع رفتار افراد تندرو در واقع کمک به دشمن است.

حمله موشکی آمریکا به حوالی بندرعباس
حمله موشکی آمریکا به حوالی بندرعباس

در حملات جدید آمریکا به استان هرمزگان هیچ مصدوم و یا خسارت به زیر ساخت های مسکونی و تجاری گزارش نشده است.

سناریوی پوتین برای جایگزینی همسر بشار اسد
سناریوی پوتین برای جایگزینی همسر بشار اسد

در سوریه نشریه بریتانیایی آبزرور در گزارشی فاش کرد ولادیمیر پوتین در ماه‌های پیش از سقوط حکومت بشار اسد در دسامبر ۲۰۲۴، سناریویی را بررسی کرده بود که بر اساس آن اسد از قدرت کنار گذاشته شود و همسرش اسماء اسد جایگزین او شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است