کد خبر : 343567
انتشار : 2025/05/12 - 15:12
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

فلاحت‌پیشه: آمریکا می‌داند هزینه توافق از هزینه عدم توافق بسیار کمتر است؛ نمی‌توان ایران را از حق غنی‌سازی محروم کرد

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه تاکید کرد: امریکا می‌داند هزینه رسیدن به توافق، بسیار کمتر از عدم توافق است. اگر عدم توافق صورت گیرد، موجی از هزینه‌های گسترده پیرامونی به گردن امریکا می‌افتد.

فلاحت‌پیشه: آمریکا می‌داند هزینه توافق از هزینه عدم توافق بسیار کمتر است؛ نمی‌توان ایران را از حق غنی‌سازی محروم کرد

به گزارش سایت خبری مدارا: روزنامه اعتماد با حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر مسائل سیاسی گفت‌وگو کرده است.

بخش‌های مهم این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید؛

  •  اگر طرفین تصمیم گرفته‌اند مذاکره را ادامه دهند، این معنا را دارد که اظهارات اخیر ویتکاف متوجه داخل امریکا و لابی‌های یهودی بوده است و امریکایی‌ها به دنبال دستیابی به توافق هستند.
  • امریکا می‌داند هزینه رسیدن به توافق، بسیار کمتر از عدم توافق است. اگر عدم توافق صورت گیرد، موجی از هزینه‌های گسترده پیرامونی به گردن امریکا می‌افتد.
  • نباید فراموش کرد، امریکا بیشترین سرمایه‌گذاری را در کشورهای عرب منطقه صورت داده و اگر توافق صورت گیرد، نه تنها این سرمایه‌گذاری‌ها و مناسبات اقتصادی به خطر نمی‌افتد، بلکه فرصت‌های همکاری اقتصادی با ایران هم ایجاد می‌شود.
  • ممنوع کردن ایران از استیفای حقوق ان‌پی‌تی برای غنی‌سازی، هزینه‌های بسیاری برای امریکا خواهد داشت. در اقصی‌نقاط جهان بسیاری از کشورها بدون اینکه سلاح هسته‌ای داشته باشند در حال غنی‌سازی هستند. معنای این روند این است که ایران را نمی‌توان از این حقوق محروم کرد. ایران باید 2اقدام را در دستور کار قرار دهد. یکی اینکه موافقتنامه اسفند 1401 را در دستور کار قرار دهد و دیگر اینکه مناسبات منطقه‌ای را به صورت ویژه دنبال کند.
اخبار مرتبط:
ایران به آتش‌بس با آمریکا چراغ قرمز نشان داد
ایران به آتش‌بس با آمریکا چراغ قرمز نشان داد

خبرنگار الجزیره مدعی شد ایران با هرگونه طرح آتش‌بس زمان‌بندی‌شده مخالف است و مذاکرات را منوط به بازگشت به اجرای تفاهم‌نامه می‌داند.

نماینده مجلس: برای دشمن سورپرایزها داریم/ در جنگیدن پیشرفت کرده‌ایم
نماینده مجلس: برای دشمن سورپرایزها داریم/ در جنگیدن پیشرفت کرده‌ایم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ما قبلا سنتی ، قدیمی و کلاسیک می جنگیدیم یعنی «اطلاعات» جمع می‌کردیم تا علیه دشمن «عملیات» کنیم اما الان با موشک و پهپاد و شهپاد، جنگ و شلیک می‌کنیم تا برای «جنگِ نهایی»، اطلاعات جمع کنیم.

واکنش رئیس جمهور به مسدود شدن سایت فوتبال ۳۶۰
واکنش رئیس جمهور به مسدود شدن سایت فوتبال ۳۶۰

واکنش رئیس جمهور به مسدود شدن سایت فوتبال ۳۶۰ موضوع مسدود شدن سایت فوتبال 360 در جلسه هیئت دولت مطرح شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است