کد خبر : 343520
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۲۲ - 12:52
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

انتقاد تند زیدآبادی از مسئولان؛ مملکت حکم یک شهر و صد کلانتر را پیدا کرده

زیدآبادی نوشت: هنوز جرأت نکرده‌اند حتی قانون مجرمانه بودن استفاده از دیش ماهواره را پس از چند دهه از منسوخ شدن عملی آن لغو کنند! کلاً جرأت تصمیم‌گیری درست و اجرای آن در این کشور از بین رفته است!

انتقاد تند زیدآبادی از مسئولان؛ مملکت حکم یک شهر و صد کلانتر را پیدا کرده

به گزارش سایت خبری مدارا: احمد زیدآبادی در کانال تلگرامی خود نوشت: محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی: “یکی از مشکلات جدی در حوزه قانون‌گذاری، تورم در قوانین و تضادی است که به طور طبیعی اتفاق می‌افتد. البته موضوع تنقیح قوانین چند دهه است که پیگیری می‌شود. “

متأسفانه حرف بسیار است و عمل هیچ! در این چند دهه تنقیحی صورت نگرفته که جای خود بلکه روز به روز بر حجم قوانین دست و پاگیر و متعارض افزوده شده است. هنوز جرأت نکرده‌اند حتی قانون مجرمانه بودن استفاده از دیش ماهواره را پس از چند دهه از منسوخ شدن عملی آن لغو کنند! کلاً جرأت تصمیم‌گیری درست و اجرای آن در این کشور از بین رفته است! هزاران حرف و وعده امادریغ از امکان اجرای صحیح و قاطع یکی از آنها! برای همین است که مردم دیگر برای حرف‌ها و وعده‌ها تره هم خرد نمی‌کنند و آنها را جدی نمی‌گیرند!

مملکت حکم یک شهر و صدکلانتر پیدا کرده است. از یک طرف مذاکره می‌شود و از صد سوی دیگر در جهت ناکام ماندن آن تلاش می‌کنند!

اخبار مرتبط:
ابراز نگرانی شهباز شریف درباره تشدید تنش در خلیج فارس
ابراز نگرانی شهباز شریف درباره تشدید تنش در خلیج فارس

دفتر نخست‌وزیری پاکستان اعلام کرد شهباز شریف نگرانی عمیق خود را در مورد تشدید تنش در منطقه خلیج فارس ابراز کرده است.

دادستان کل کشور: پرونده شهادت رهبر شهید و فرماندهان در داخل و خارج باجدیت پیگیری می‌شود
دادستان کل کشور: پرونده شهادت رهبر شهید و فرماندهان در داخل و خارج باجدیت پیگیری می‌شود

دادستان کل کشور گفت: لایحه صیانت از حقوق عامه و همچنین لایحه تأمین آزادی‌های مشروع، از مطالبات جدی است که باید برای تصویب و اجرایی شدن آن‌ها، پیگیری‌های مستمر انجام شود.

فرانسه کاردار سفارت ایران را احضار کرد
فرانسه کاردار سفارت ایران را احضار کرد

وزارت امور خارجهٔ فرانسه از احضار کاردار سفارت ایران در پاریس به این وزارتخانه خبر داد؛ این احضار درپی ادعای بازداشت کارکنان سفارت فرانسه در تهران انجام شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است