کد خبر : 343233
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۲۰ - 20:48
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

زاینده‌رود دوباره بازگشایی شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از افزایش خروجی سد زاینده‌رود برای تأمین آب نوبت چهارم آبیاری کشت غلات پاییزه کشاورزان اصفهان خبرداد.

زاینده‌رود دوباره بازگشایی شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منصور شیشه‌فروش اظهار کرد: از امروز خروجی سد زاینده‌رود افزایش یافت و آب در بستر رودخانه برای تأمین نوبت چهارم کشت غلات پاییزه کشاورزان حوضه زاینده‌رود در غرب و شرق اصفهان رها شد.

به نوشته مهر؛ به گفته وی، این اقدام بر اساس مصوبات کارگروه ملی سازگاری با کم‌آبی انجام می‌شود.

شیشه‌فروش از گردشگران و ساکنان مناطق اطراف زاینده‌رود خواست از توقف، تردد، برپایی چادرهای مسافرتی یا پارک خودرو در بستر رودخانه و کانال‌های آبیاری خودداری کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان همچنین دستورالعمل ایمنی برای پیشگیری از حوادث احتمالی در مسیر رودخانه و کانال‌ها صادر کرد.

شیشه فروش افزود: عوامل شرکت آب منطقه‌ای، میراب، میراث فرهنگی، گردشگری، شهرداری‌ها و دهیاران موظف شدند با اطلاع‌رسانی، آموزش و نظارت، موانع را رفع و از حوادث جلوگیری کنند تا برنامه توزیع آب به‌درستی اجرا شود.

وی اضافه کرد: حجم کنونی سد زاینده‌رود ۳۷۶ میلیون مترمکعب است که ۳۰ درصد ظرفیت سد را تشکیل می‌دهد و نسبت به میانگین بلندمدت ۵۹ درصد کاهش دارد.

به گفته مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان، میانگین بارندگی استان از مهر ۱۴۰۳ تاکنون ۱۱۴ میلی‌متر بوده که ۳۸ درصد کمتر از میانگین بلندمدت است.

شیشه‌فروش بر صرفه‌جویی و استفاده بهینه از آب در همه بخش‌های مصرف تأکید کرد.

اخبار مرتبط:
زن ۴۵ ساله بر اثر سقوط از کوه صفه جان باخت
زن ۴۵ ساله بر اثر سقوط از کوه صفه جان باخت

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از فوت زن ۴۵ ساله بر اثر سقوط از کوه صفه خبر داد.

برگزاری هجدهمین نمایشگاه طلا و جواهر در اصفهان
برگزاری هجدهمین نمایشگاه طلا و جواهر در اصفهان

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی اصفهان از برگزاری هجدهمین نمایشگاه طلا و جواهر و برنامه‌های جانبی مربوط به آن در اصفهان خبر داد.

واژگونی تریلر حامل بار کود در بزرگراه دستجردی اصفهان
واژگونی تریلر حامل بار کود در بزرگراه دستجردی اصفهان

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ملی شهرداری اصفهان از واژگونی تریلر حامل بار کود در بزرگراه دستیاری و نشت گازوئیل در این بزرگراه خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است