کد خبر : 342897
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۱۷ - 19:15
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

ادعای خبرساز درباره بازداشت دو فرانسوی در ایران

رئیس جمهور فرانسه مدعی شد کشورش برای آزادی ۲ شهروند بازداشت شده در ایران به اتهام جاسوسی، تمام تلاش خود را می‌کند.

ادعای خبرساز درباره بازداشت دو فرانسوی در ایران

به گزارش سایت خبری مدارا: «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه امروز (چهارشنبه) طی پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس بدون اشاره به علت واقعی بازداشت ۲ شهروند فرانسوی در ایران به اتهام جاسوسی ادعاهایی را در این رابطه مطرح کرد.

ماکرون مدعی شد: «سیسیل کوهلر» و «ژاک پاری» سه سال است که از کشور ناپدید شده‌اند و هنوز در گروگان ایران هستند.

وی ادامه داد: فرانسه به‌طور خستگی‌ناپذیر برای آزادی آنها تلاش می‌کند. من به خانواده‌های آنها درخصوص حمایت بی‌دریغ خود اطمینان می‌دهم و از بسیج شهروندانمان قدردانی می‌کنم.

سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه نیز روز گذشته با اشاره به بازداشت این ۲ نفر در ایران ادعا کرد که «آزادی این افراد یکی از اولویت‌های فرانسه است.»

ادعاهای مقامات فرانسوی در حالی علیه ایران مطرح شده است که پلیس فرانسه در ماه مارس اقدام به ربایش «مهدیه اسفندیار» شهروند ۳۹ ساله ایرانی کرد؛ شهروندی که از سال ۲۰۱۸ در شهر لیون فرانسه سکونت داشته است.

خانواده اسفندیاری پس از بی‌خبری طولانی از وی، موضوع را به مقام‌های ایرانی اطلاع دادند و پیگیری وضعیت این شهروند ایرانی از همان زمان آغاز شد.

اسفندیاری مترجم و دانش‌آموخته دانشگاه لیون است و در نتیجه پیگیری‌های دیپلماتیک مشخص شد که توسط پلیس فرانسه بازداشت شده است اما جزئیات این پرونده و اتهام‌های وارده علیه او همچنان در ابهام قرار داشتند.

«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران به تازگی در پاسخ به سوالی در ارتباط با وضعیت این شهروند ایرانی بازداشت شده در فرانسه و آخرین پیگیری‌ها در این زمینه گفت: اینکه شهروندان کشورهای دیگر در فرانسه به دلیل مخالفت خود به خاطر نسل‌کشی رژیم اسرائیل بازداشت می‌شوند، جای تاسف دارد و در واقع، این موضوع به نوعی نقض حق آزادی بیان و  هم‌صدایی با جنایت‌هایی است که توسط رژیم اسرائیل در غزه در حال وقوع است.

دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اینکه «این شهروند ایرانی مرتکب هیچ جرمی نشده‌ است» افزود: ما وضعیت شهروند ایرانی بازداشت شده در فرانسه را پیگیری کردیم و با دیدار کنسولی با خانم اسفندیاری موافقت شده است.

وی همچنین از فرانسه خواست که به تعهدات بین‌المللی خود در خصوص حقوق بشر احترام بگذارد و از استفاده ابزاری از اتباع ایرانی برای پیشبرد برنامه‌های سیاسی خود خودداری کند.

اخبار مرتبط:
غیبت معنادار محمدجواد ظریف در مهمانی پزشکیان
غیبت معنادار محمدجواد ظریف در مهمانی پزشکیان

۶۶ روز بعد از کناره گیری محمد جواد ظریف از معاونت راهبردی ریاست جمهوری و یک ماه بعد از برکناری شهرام دبیری از معاونت پارلمانی رییس جمهور پزشکیان از این دو تجلیل کرد.

نماینده ایرانی‌تبار آمریکا علیه ترامپ طغیان کرد!
نماینده ایرانی‌تبار آمریکا علیه ترامپ طغیان کرد!

نماینده ایرانی‌تبار کنگره آمریکا به خبر تغییر نام خلیج‌فارس واکنش نشان داد.

نام خلیج فارس روی سنگ قبر سربازان آمریکایی
نام خلیج فارس روی سنگ قبر سربازان آمریکایی

پس از انتشار خبری مبنی بر احتمال استفاده ترامپ از عنوان جعلی برای خلیج فارس تصویری منتشر شده که نشان می‌دهد روی سنگ قبر سربازان آمریکایی نام خلیج فارس ثبت شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است