کد خبر : 342866
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۱۷ - 14:51
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

موج انصراف متقاضیان از نهضت ملی مسکن

در اردیبهشت ۱۴۰۴، دولت و بانک تخصصی مسکن سقف تسهیلات ساخت در قالب طرح نهضت ملی مسکن را از ۸۰۰ میلیون تومان به ۶۵۰ میلیون تومان کاهش دادند.

موج انصراف متقاضیان از نهضت ملی مسکن

به گزارش سایت خبری مدارا: خبرآنلاین نوشت: این تصمیم در حالی گرفته شد که قیمت مصالح ساختمانی، دستمزد کارگران و هزینه‌های جانبی ساخت مسکن همچنان در حال افزایش است.

دلیل رسمی این کاهش کنترل هزینه‌ها، جلوگیری از افزایش بدهی دولت و هدایت تسهیلات به پروژه‌های اولویت‌دار اعلام شده است.

در حال حاضر، بسیاری از متقاضیان با مشکل تأمین آورده نقدی مواجه‌اند و کاهش تسهیلات عملاً این فشار مالی را افزایش داده است.

گزارش‌ها نشان می‌دهد که پس از این تصمیم، میزان انصراف از پروژه‌های مسکن ملی افزایش داشته و برخی سازندگان نیز اجرای پروژه‌ها را متوقف کرده‌اند.

از سوی دیگر، این کاهش در حالی صورت گرفته که هنوز بیش از ۱.۷ میلیون نفر در صف دریافت مسکن ملی هستند و تکمیل بسیاری از واحد‌ها به تسهیلات بانکی وابسته است.

همچنین نگرانی‌ها درباره تأثیر این تصمیم بر روند ساخت‌وساز و تحویل به‌موقع واحد‌ها افزایش یافته است.

اخبار مرتبط:
غیبت معنادار محمدجواد ظریف در مهمانی پزشکیان
غیبت معنادار محمدجواد ظریف در مهمانی پزشکیان

۶۶ روز بعد از کناره گیری محمد جواد ظریف از معاونت راهبردی ریاست جمهوری و یک ماه بعد از برکناری شهرام دبیری از معاونت پارلمانی رییس جمهور پزشکیان از این دو تجلیل کرد.

نماینده ایرانی‌تبار آمریکا علیه ترامپ طغیان کرد!
نماینده ایرانی‌تبار آمریکا علیه ترامپ طغیان کرد!

نماینده ایرانی‌تبار کنگره آمریکا به خبر تغییر نام خلیج‌فارس واکنش نشان داد.

نام خلیج فارس روی سنگ قبر سربازان آمریکایی
نام خلیج فارس روی سنگ قبر سربازان آمریکایی

پس از انتشار خبری مبنی بر احتمال استفاده ترامپ از عنوان جعلی برای خلیج فارس تصویری منتشر شده که نشان می‌دهد روی سنگ قبر سربازان آمریکایی نام خلیج فارس ثبت شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است