کد خبر : 340780
انتشار : 2025/04/23 - 10:39
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

ترامپ: اجازه نخواهیم داد حماس به حاکمیت خود بر نوار غزه ادامه دهد

دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا گفت که تعرفه اعمال شده از سوی این کشور بر چین به اندازه ۱۴۵٪ نخواهد بود اما صفر هم نخواهد بود.

ترامپ: اجازه نخواهیم داد حماس به حاکمیت خود بر نوار غزه ادامه دهد

به گزارش سایت خبری مدارا: دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا گفت که تعرفه اعمال شده از سوی این کشور بر چین به اندازه ۱۴۵٪ نخواهد بود اما صفر هم نخواهد بود.

وقتی از ترامپ پرسیده شد که آیا سخت‌گیری شدیدی علیه چین خواهد داشت، پاسخ داد: «نه».

ترامپ گفت: ما با چین خیلی مهربان خواهیم بود. آن‌ها باید توافقی انجام دهند. اگر توافق نکنند، ما خودمان توافق را تعیین خواهیم کرد.

ترامپ گفت: با چین همکاری خواهیم کرد و از بودن با آنها خوشحال خواهیم بود و همه چیز خوب پیش می‌رود.

ترامپ همچنین در بخش دیگری از اظهاراتش ادعا کرد که ما اجازه نخواهیم داد حماس به حاکمیت خود بر نوار غزه ادامه دهد.

او همچنین گفت: قصد برکناری رئیس فدرال رزرو را ندارم و فقط می‌خواهم که او در مورد نرخ بهره پاسخگوتر باشد.

اخبار مرتبط:
مخابرات: سرقت کابل ۱۵۰ میلیارد تومان خسارت زد
مخابرات: سرقت کابل ۱۵۰ میلیارد تومان خسارت زد

معاون ارتباطات شرکت مخابرات ایران با اشاره به افزایش سرقت کابل‌های مخابراتی اعلام کرد این سرقت‌ها سال گذشته حدود ۱۵۰ میلیارد تومان به مخابرات خسارت وارد کرده و در برخی موارد با سرقت یک کابل، ارتباط حدود ۶ هزار مشترک قطع می‌شود.

ادعای تازه نتانیاهو درباره شروع جنگ با ایران
ادعای تازه نتانیاهو درباره شروع جنگ با ایران

نتانیاهو در مصاحبه فاکس نیوز مدعی شد: ایران مستقیم یا غیرمستقیم به ما حمله کند پاسخ شدید می‌دهیم.

شرط تهران برای خاموش شدن آتش جنگ اعلام شد
شرط تهران برای خاموش شدن آتش جنگ اعلام شد

یک منبع بلندپایه ایرانی می‌گوید که اگر واشنگتن به توقف حملات خود ادامه دهد، ما نیز حملات خود را متوقف خواهیم کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است