کد خبر : 340737
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۰۲ - 20:41
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

سیاست تشویقی برای پزشکان و پرستاران اصفهان در دستور کار است

اصفهان - رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: بمنظور ارتقا کیفیت خدمات بهداشت و درمان، سیاست‌های تشویقی برای پزشکان و پرستاران اتخاذ می‌شود.

سیاست تشویقی برای پزشکان و پرستاران اصفهان در دستور کار است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ شاهین شیرانی ظهر دوشنبه در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه به مناسبت هفته سلامت اظهار کرد: اجرای طرح پزشک خانواده از اولویت‌های دولت قرار گرفته است و بمنظور موفقیت این طرح، سیاست‌های تشویقی برای پزشک و بیمار در نظر گرفته شده است تا کیفیت درمان، سلامت عمومی و مشارکت پزشکان بهبود یابد.

به نوشته مهر؛ وی از توسعه خدمات (تله‌مدیسین) که در قالب طرح پزشک خانواده انجام می‌شود نیز خبر داد و گفت: در این طرح، بسیاری از خدمات پزشکی را می‌توان از راه دور و بدون نیاز به مراجعه حضوری ارائه داد که این موضوع سبب کاهش هزینه‌ها و افزایش رضایتمندی بیماران می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان سرطان سینه در زنان و سرطان‌های دستگاه گوارش و پروستات در مردان را در شیوع بالا خواند و افزود: تشخیص زودهنگام می‌توان آنها را کنترل و حتی درمان کرد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز در این نشست از نجات ۲۴۰ جنین در سال گذشته از سقط عمدی خبر داد و گفت: با ارائه مشاوره در مراکز بهداشتی و مراکز مردمی اصفهان مانند «نفس» در سال گذشته، ۶۶۳ مادر که قصد سقط عمدی داشتند به مراکز مشاوره ما مراجعه کردند که از این تعداد، ۵۱۹ نفر از تصمیم خود منصرف شدند و در نهایت ۲۴۰ نوزاد به دنیا آمدند.

رسانه‌ها از کلمه سقط جنین استفاده نکنند

حمید گله‌داری به خبرنگاران پیشنهاد داد که به جای استفاده از عبارت «سقط عمدی» از واژه «حفظ حیات جنین» استفاده شود تا در این زمینه فرهنگ‌سازی شود.

وی همچنین به چالش‌های جمعیتی کشور از جمله سالمندی و کاهش موالید اشاره کرد و گفت: طرح آمایش امید، فرزندآوری و جوانی جمعیت از سال ۱۴۰۰ و پس از تصویب قانون حمایت از خانواده آغاز شده است اما بدون همکاری سایر دستگاه‌ها، دانشگاه علوم پزشکی به‌تنهایی قادر به رفع این بحران نخواهد بود.
گله‌داری یکی از موانع سلامت مادر و کودک را آلودگی هوا دانست و گفت: امسال با همکاری اداره محیط زیست اپلیکیشنی معرفی می‌شود تا مادران باردار و خانواده‌ها با استفاده از آن در روزهای آلوده از حضور در فضای باز خودداری کنند.

وی همچنین کنترل منابع آلاینده ثابت و متحرک در شعاع ۵۰ کیلومتری شهر اصفهان را خواستار شد تا آثار مُخرب آلودگی هوا کاهش یابد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همچنین با اشاره به ۱۸ فروردین بعنوان «روز جهانی سلامت» گفت: شعار امسال این روز، «سرآغازی سلامت و آینده‌ای سرآمد» نام گرفته است که بر اهمیت مراقبت‌های دوران بارداری و نوزادی تأکید دارد تا بتوانیم آینده سالم آحاد جامعه را تضمین کنیم.

گله‌داری اظهار کرد: هفته سلامت در کشور از اول تا هفتم اردیبهشت برگزار می‌شود تا اجرای برنامه‌های مرتبط با سلامت عمومی و آگاهی‌رسانی به شکل مؤثرتری انجام شود.
وی گفت: اگر بخواهیم جامعه سالم داشته باشیم، باید رفتار مردم تغییر کند و این امر نیازمند تغییر نگرش است و زمانی به این هدف می‌رسیم که سواد سلامت مردم ارتقا یابد و چنین مطالبه‌ای از عهده صرف وزارت بهداشت خارج است و نیاز به همکاری رسانه‌ها دارد

اخبار مرتبط:
۴۸۸۷ حاجی با اتوبوس به اصفهان بازگشتند
۴۸۸۷ حاجی با اتوبوس به اصفهان بازگشتند

مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری اصفهان از ورود ۴ هزار و ۸۸۷ حاجی به اصفهان از طریق پایانه‌های مسافربری خبر داد.

تاریخ سکوت یونسکو را در برابر تعرض به میراث جهانی ایران از یاد نمی‌برد
تاریخ سکوت یونسکو را در برابر تعرض به میراث جهانی ایران از یاد نمی‌برد

استاندار اصفهان خطاب به دبیرکل یونسکو گفت: در تهاجم بی‌رحمانه رژیم صهیونسیتی به ایران از شما هیچ گفتاری در جهت حمایت از میراث جهانی ایران نشنیدیم اما تاریخ از این سکوت بسیار خواهدگفت.

اتصال ۸۰۰۰ فروشگاه استان اصفهان به طرح ملی کالابرگ الکترونیکی
اتصال ۸۰۰۰ فروشگاه استان اصفهان به طرح ملی کالابرگ الکترونیکی

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان از اتصال بیش از هشت هزار فروشگاه به شبکه ملی اعتبار (طرح کالابرگ الکترونیکی) در سطح استان خبر داد و گفت: فروشگاه‌های متصل به این طرح، کالاهای مورد نیاز خانوارها را براساس اعتبار اختصاص‌ پیدا کرده در قالب کالابرگ ارائه می‌کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است