کد خبر : 340480
انتشار : 2025/04/21 - 13:17
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

فاطمی، نماینده مجلس: تعطیلی پنجشنبه‌ها قطعی شد

یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: در در ارتباط با کاهش ساعات کاری اداری از ۴۴ به ۴۰ ساعت هیأت نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام ایراد گرفت و آن را خلاف برنامه توسعه کشور دانست و گفته شد که به رشد ۸ درصدی که باید برسیم نمی‌توانیم برسیم و از این جهت ایراد گرفته شد، اما تعطیلی پنجشنبه‌ها قطعی شده است.

فاطمی، نماینده مجلس: تعطیلی پنجشنبه‌ها قطعی شد

به گزارش سایت خبری مدارا: احمد فاطمی درباره تعیین تکلیف تعطیلات آخر هفته و روز پنجشنبه گفت: در مجلس ما تصویب کردیم پنجشنبه‌ها تعطیل و ساعات کاری از ۴۴ به ۴۰ ساعت کاهش پیدا کند. هیأت نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام از تعطیلی پنجشنبه‌ها ایراد نگرفت یعنی موضوع تعطیلی پنجشنبه‌ها حل شده است.

وی افزود: اما در ارتباط با کاهش ساعات کاری اداری از ۴۴ به ۴۰ ساعت هیأت نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام ایراد گرفت و آن را خلاف برنامه توسعه کشور دانست و گفته شد که به رشد ۸ درصدی که باید برسیم نمی‌توانیم برسیم و از این جهت ایراد گرفته شد.

فاطمی تاکید کرد: تعطیلی پنجشنبه‌ها قطعی شده است و بعد از این‌که تکلیف این مصوبه در مجمع مشخص شود ابلاغ خواهد شد.

وی در پاسخ به این‌که آیا مجلس می‌تواند بر مصوبه خود اصرار کند، گفت: مجلس اصرار کرده ولی ممکن است وقتی به مجلس بازگردد اصرار کند و ممکن است تمکین کند اما در هر صورت تعطیلی پنجشنبه‌ها سر جای خودش است.

اخبار مرتبط:
دادستان کل کشور: یارانه ۳۰۰ خارج‌نشین قطع شد
دادستان کل کشور: یارانه ۳۰۰ خارج‌نشین قطع شد

دادستان کل کشور از قطع یارانه ۳۰۰ معاند خارج‌نشین پس از طی مراحل قضایی خبر داد.

روسیه: حمله به کشتی ایرانی یعنی حمله به ایران
روسیه: حمله به کشتی ایرانی یعنی حمله به ایران

سخنگوی کاخ کرملین دیمیتری پسکوف، با اشاره به حمله اخیر اوکراین به یک کشتی ایرانی در دریای خزر تاکید کرد که این حمله باید به عنوان «حمله به خودِ ایران» تلقی شود.

پالایشگاه جازان عربستان تعطیل شد
پالایشگاه جازان عربستان تعطیل شد

شرکت آرامکو عربستان در پی حمله اخیر به پالایشگاه نفت جازان، این پالایشگاه را تعطیل کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است