کد خبر : 339984
انتشار : ۱۴۰۴/۰۱/۲۸ - 13:19
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

هواشناسی برای تهران هشدار صادر کرد

رئیس اداره کل هواشناسی استان تهران از پیش بینی وضعیت سه روز آینده هوا در استان تهران خبر داد.

هواشناسی برای تهران هشدار صادر کرد

به گزارش سایت خبری مدارا: مهر نوشت: بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی سه روز آینده آسمان استان تهران کمی ابری تا نیمه ابری همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: پیرو هشدار سطح زرد شماره ۶ مورخ ۱۴۰۴٫۰۱٫۲۴، در برخی ساعات، افزایش ابرناکی و وزش باد شدید در بخش‌های شمالی استان (به ویژه ارتفاعات شرقی) و گاهی رگبار و رعد و برق مورد انتظار است. همچنین بر اساس هشدار سطح نارنجی شماره ۳ مورخ ۱۴۰۴٫۰۱٫۲۷، در نیمه جنوبی و غربی استان، گاهی وزش باد خیلی شدید و گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

غلامی در ادامه تصریح کرد: در روزهای شنبه و یکشنبه، آسمان صاف تا کمی ابری در ساعات بعدازظهر همراه با افزایش وزش باد خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: پنجشنبه کاهش محسوس دما و در روزهای جمعه و پنجشنبه ماندگاری هوای خنک وجود خواهد داشت، اما از روز شنبه، افزایش نسبی دما مورد انتظار است.

رئیس اداره کل هواشناسی استان تهران در پایان افزود: توصیه می‌شود شهروندان، به ویژه ساکنان مناطق شمالی و جنوبی استان، نسبت به هشدارهای هواشناسی توجه لازم را داشته باشند.

اخبار مرتبط:
استاندار تهران: ۶۵% مردم روزانه بیش از ۱۳۰ لیتر آب مصرف می‌کنند
استاندار تهران: ۶۵% مردم روزانه بیش از ۱۳۰ لیتر آب مصرف می‌کنند

استاندار تهران گفت: در پنجمین سال خشکسالی پیاپی، منابع آب زیرزمینی استان تهی شده و ۶۵ درصد مردم روزانه بیش از ۱۳۰ لیتر آب مصرف می‌کنند؛ رقمی فراتر از استانداردهای جهانی!

علم‌الهدی: توسعه فحشا یک مصیبت برای جامعه است
علم‌الهدی: توسعه فحشا یک مصیبت برای جامعه است

عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر این‌که مسئله توسعه فحشا یک مصیبت برای جامعه است، گفت: اینکه بنده تأکید می‌کنم تا مساله حجاب در جامعه مورد توجه جدی قرار گیرد به خاطر همین مسائل است که متاسفانه اقدامات جدی نیز صورت نمی‌گیرد.

صالحی‌امیری: هیچ سازه‌ای در کنارصندل ساخته نمی‌شود
صالحی‌امیری: هیچ سازه‌ای در کنارصندل ساخته نمی‌شود

وزیر میراث فرهنگی گفت هیچ تخریبی در کنارصندل رخ نداده و هرگونه ساخت‌وساز متوقف شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است