کد خبر : 339930
انتشار : 2025/04/16 - 22:13
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

اطلس فرهنگی و گردشگری روستاهای اصفهان تدوین می‌شود

مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری اصفهان از تدوین اطلس فرهنگی و گردشگری روستاها خبر داد.

اطلس فرهنگی و گردشگری روستاهای اصفهان تدوین می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مجید جوهری در دیدار با مسئول میز گردشگری استان اصفهان اظهار کرد: در راستای تاکید استاندار اصفهان در جهت توجه به گردشگری و با انجام مطالعات صورت گرفته، بسیاری از روستاهای ایران دارای بافت تاریخی یا میراث ناملموس ارزشمند هستند و پرداختن به آن‌ها می‌تواند نقش مؤثری در رونق گردشگری داشته باشد.

به نوشته مهر؛ جوهری افزود: با توجه به تنوع اقلیمی استان اصفهان، بسیاری از روستاها با مناظر بکر خود می‌توانند مقصد گردشگری باشند.

وی ادامه داد: همان‌طور که خوراکی و غذاهای محلی نیز می‌توانند در توسعه گردشگری مؤثر باشند، بحث گردشگری سلامت نیز به لحاظ گیاهان دارویی و آب‌وهوای تمیز روستاها می‌تواند تقویت شود

مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری اصفهان با اشاره به اهداف تدوین اطلس گردشگری روستایی استان، عنوان کرد: ایجاد زنجیره ارزش برای گردشگری، شهرک‌های گردشگری، بوم‌گردی در روستاها و موزه گردشگری برای روستاهای شاخص، از جمله اهداف این اطلس است.

وی افزود: همچنین از دیگر هدف این اطلس، ایجاد سامانه دائمی گردشگری با استفاده از هوش مصنوعی در استان است.

مولایی نیز در این دیدار، در راستای اهداف مدیریت روستایی و سیاست‌های استان قول مساعد داد.

اخبار مرتبط:
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست

رئیس مؤسسه تحقیقات آب با اشاره بر اینکه ۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند، تاکید کرد: افزایش تراز آب در برخی مخازن الزاماً به معنای بهبود وضعیت منابع آبی نیست.

نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد

در حالی که بسیاری از کاربران از افزایش هزینه‌های اینترنت گلایه دارند، انتشار گزارشی درباره اعمال ضریب ۲.۷ برای مصرف اینترنت بین‌الملل موجی از انتقاد را در فضای مجازی به راه انداخته است.

«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است