کد خبر : 339316
انتشار : 2025/04/13 - 21:29
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

تداوم فعالیت سامانه همرفتی و تنش دمایی؛

هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به تداوم فعالیت سامانه ناپایدار همرفتی و تنش دمایی تا پایان هفته هشدار سطح زرد صادر کرد.

هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ هشدار سطح زرد رنگ زمانی صادر می‌شود که رخداد پدیده‌ای جوی ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی ایجاد کند. هشدار زرد رنگ برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد، داشته باشند؛ همچنین از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی بیندیشند.

به نوشته مهر؛ بر همین اساس اداره کل هواشناسی استان اصفهان با صدور دوباره هشدار سطح زرد در خصوص سامانه همرفتی اعلام کرد که فعالیت این سامانه به صورت باد و رگبار و رعد و برق بهاری و تنش دمایی از بعد از ظهر فردا دوشنبه تا روز جمعه (۲۵ تا ۲۹ فروردین) ادامه خواهد داشت.

اداره کل هواشناسی اصفهان اعلام کرده است که طی پنج روز آینده، وزش باد شدید و توفان لحظه‌ای در ساعات بعدازظهر به ویژه در مناطق غربی و جنوبی و مرکزی پیش‌بینی می‌شود که در مناطق مستعد شمالی و شرقی با خیزش گرد و خاک همراه است.

بنا بر اعلام اداره کل هواشناسی اصفهان، فردا دوشنبه رگبار باران، رعد و برق، در بیشتر مناطق استان براساس اقلیم مناطق، به ویژه غرب و جنوب و مرکز استان و احتمال تگرگ در مناطق مستعد پیش‌بینی می‌شود و طی روزهای چهارشنبه تا جمعه کاهش دما و احتمال تنش دمایی وجود دارد.

اداره کل هواشناسی استان اصفهان افزوده است که فعالیت سامانه همرفتی همه مناطق استان به ویژه مناطق غربی و جنوبی و مرکزی اصفهان، اسلام آباد موگویی، بویین میان دشت، سمیرم، چادگان، خوانسار، خمینی شهر، فریدن (داران)، دهاقان، دهق، برخوار (دولت آباد)، لنجان، سمیرم، شاهین شهر و میمه، شهرضا، فریدونشهر، فلاورجان، کاشان، کبوتر آباد، کوهپایه، گلپایگان، لنجان (زرین شهر)، مبارکه، مهاباد، مورچه خورت، شاهین شهر و میمه، نائین، نجف آباد، نطنز و ورزنه را در بر خواهد گرفت.

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به احتمال اختلال در ناوگان حمل و نقل، لغزندگی جاده‌ها، کاهش دید افقی، وزش باد شدید موقتی، سقوط اشیا از ارتفاعات و احتمال خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی، بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌های فصلی، سیلابی شدن مسیل‌ها، آب‌گرفتگی معابر روستایی و شهری، تنش دمایی و خطر سرمازدگی، احتمال خسارت تگرگ به محصولات کشاورزی و سازه‌های نیمه ساخته هشدار داده و در ادامه توصیه کرده است که هموطنان طی پنج روز پیش رو در سفرهای بین شهری احتیاط کرده و از توقف در حاشیه و بستر مسیل‌ها و یا فعالیت‌های کوه‌نوردی خودداری کنند.

اداره کل هواشناسی اصفهان همچنین بر لزوم جابجایی عشایر، خودداری از برپا کردن چادرهای مسافرتی در حاشیه و بستر رودخانه‌ها، احتیاط در فعالیت‌های تفریحی نظیر طبیعت‌گردی، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی، پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، پرهیز از محلول پاشی و سم پاشی مزارع و باغات و اتخاذ تدابیر لازم در زمینه کنترل دمایی صنعت کشاورزی تاکید کرده است.

اخبار مرتبط:
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست

رئیس مؤسسه تحقیقات آب با اشاره بر اینکه ۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند، تاکید کرد: افزایش تراز آب در برخی مخازن الزاماً به معنای بهبود وضعیت منابع آبی نیست.

نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد

در حالی که بسیاری از کاربران از افزایش هزینه‌های اینترنت گلایه دارند، انتشار گزارشی درباره اعمال ضریب ۲.۷ برای مصرف اینترنت بین‌الملل موجی از انتقاد را در فضای مجازی به راه انداخته است.

«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است