کد خبر : 337270
انتشار : ۱۴۰۳/۱۲/۲۵ - 13:39
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

آقاتهرانی در جمع تحصن‌کنندگان حجاب: امیداورم در همین اسفند قانون حجاب اجرا شود

در حالی‌که امروز محمود نبویان، عضو ارشد جبهه پایداری، با انتشار ویدیویی تلاش کرد که با متحصنین و تجمع‌کنندگان حامی اجرای لایحه حجاب مقابل مجلس مرزبندی انجام دهد، آقاتهرانی، رئیس شورای مرکزی این جبهه، در جمع این افراد حاضر شد و از آن‌ها تشکر کرد.

آقاتهرانی در جمع تحصن‌کنندگان حجاب: امیداورم در همین اسفند قانون حجاب اجرا شود

به گزارش سایت خبری مدارا: در حالی‌که امروز محمود نبویان، عضو ارشد جبهه پایداری، با انتشار ویدیویی تلاش کرد که با متحصنین و تجمع‌کنندگان حامی اجرای لایحه حجاب مقابل مجلس مرزبندی انجام دهد، آقاتهرانی، رئیس شورای مرکزی این جبهه، در جمع این افراد حاضر شد و از آن‌ها تشکر کرد.

آقا تهرانی، نماینده مجلس و عضو ارشد جبهه پایداری در جمع تحصن‌کنندگان حجاب گفت: دبیر شورای امنیت می‌ترسد که [با اجرای قانون حجاب] جامعه ما به هم بریزد. آمدن و درخواست شما [به طور] محترمانه، این پیام را می‌رساند که نه تنها هیچ مشکلی پیش نمی‌آید؛ بلکه مردم ما حجاب و عفاف را می‌خواهند.

او ادامه داد: این قانونی که هست، قانون کشف حجاب و عریانی است. ۲۰۹ نفر از نمایندگان از جمله نماینده خانم زرتشتی و نمایندگان یهودی و ارامنه این قانون را امضا کردند؛ تقریباً کسی نیست مخالف باشد. این به آقای قالیباف نشان می‌دهد که ما هستیم و پای کاریم؛ زیرا این‌هایی که امضا کردند نمایندگان مردم هستند و مانند این است که خود مردم اجرای لایحه حجاب را می‌خواهند.

آقاتهرانی تأکید کرد: امیداورم در همین اسفند این قانون اجرا شود، پیش از آنکه عید و تابستان فرا برسد؛ ماه رمضان بهترین فرصت برای انجام چنین کاری است.

او در پایان خطاب به تحصن‌کنندگان گفت: نشان دهید که کسی نمی‌تواند جمعیت ما را بی نظم نشان دهد؛ از حضور همه شما تشکر میکنم.

اخبار مرتبط:
عراقچی: ملاقاتی را با گروسی خواهم داشت که در رابطه با آخرین وضعیت برنامه هسته‌ای ایران، توافق با همکاری ایران و آژانس و جریان اسنپ بک گفت‌و‌گو خواهیم کرد
عراقچی: ملاقاتی را با گروسی خواهم داشت که در رابطه با آخرین وضعیت برنامه هسته‌ای ایران، توافق با همکاری ایران و آژانس و جریان اسنپ بک گفت‌و‌گو خواهیم کرد

عراقچی گفت که ملاقاتی را با آقای گروسی خواهم داشت که در رابطه با آخرین وضعیت برنامه هسته ای ایران، توافق با همکاری ایران و آژانس و جریان اسنپ بک در شورای امنیت در جریان است، گفتگو خواهیم کرد.

سردار ولایتمدار، نماینده مجلس: اجرای اسنپ‌بک هیچ تاثیری روی معیشت و وضع زندگی مردم نخواهد گذاشت
سردار ولایتمدار، نماینده مجلس: اجرای اسنپ‌بک هیچ تاثیری روی معیشت و وضع زندگی مردم نخواهد گذاشت

سردار سالار ولایتمدار، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره تبعات نهایی شدن مکانیسم ماشه گفت: بعد از بازگرداندن تحریم‌های شورای امنیت، غربی‌ها اعلام خواهند کرد که کشتی‌های ایران باید تحت بازرسی قرار گیرد که قطعا هم ما چنین اجازه‌ای نخواهیم داد.

ژاپن: ایران هر چه سریعتر با آژانس بین المللی انرژی اتمی همکاری کند
ژاپن: ایران هر چه سریعتر با آژانس بین المللی انرژی اتمی همکاری کند

«یوشیماسا هایاشی» دبیر ارشد کابینه ژاپن از عدم همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انتقاد کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است