کد خبر : 337057
انتشار : 2025/03/12 - 14:55
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

سخنگوی قوه قضائیه درمورد استعفای ظریف: اگر کسی از قانون تبعیت نکند، قانون‌گذار او را مجبور به تبعیت می‌کند

سخنگوی قوه قضائیه گفت: در خصوص اینکه قانون انتصاب شامل افراد دیگری به غیر از آقای ظریف هم می‌شود یا نه با دستور رئیس قوه موضوع در حال پیگیری از مراجع ذیربط است که به محض اینکه پاسخ بدهند که افرادی شامل این قانون می‌شوند با ذکر خصوصیات و سایر موارد اقدام قانونی لازم صورت خواهد گرفت.

سخنگوی قوه قضائیه درمورد استعفای ظریف: اگر کسی از قانون تبعیت نکند، قانون‌گذار او را مجبور به تبعیت می‌کند

به گزارش سایت خبری مدارا: ایلنا نوشت: اصغر جهانگیر در پاسخ به سوالی، مبنی بر اینکه رئیس محترم قوه قضاییه توصیه‌ای به آقای ظریف داشتند و ایشان با توجه به اون قانون در واقع انتصاب افراد از سمت خودشان کناره‌گیری کردند باتوجه به اینکه رئیس قوه اعلام کردند که افراد دیگری هم هستند که شامل این قانون می‌شوند آیا این توصیه به آنها هم شده یا خواهد شد و این قانون برای آنها اجرا خواهد شد، گفت: از نگاه دستگاه قضایی همه افراد در برابر اجرای قانون مساوی هستند و قانون استثنا بردار نیست و هرکسی مشمول قانون است، باید از آن تبعیت کند و اگر تبعیت نکند، قانونگذار او را وادار به تبعیت از قانون خواهد کرد؛ چراکه احترام به قانون رعایت قانون مرز نظم و بی‌نظمی مرز اقتدار نظام و دولت‌ها و حکومت‌هاست و همه کشورها در بخش های مختلف شان نسبت به اجرای قانونشان ۱۰۰ درصد جدی هستند و در درجه اول خود کسانی که در این عرصه حضور دارند باید پیش قدم باشند.

وی ادامه داد: در خصوص اینکه آیا این قانون انتصاب شامل افراد دیگری هم می‌شود یا نه با دستور رئیس قوه موضوع در حال پیگیری از مراجع ذیربط است که به محض اینکه پاسخ بدهند که افرادی شامل این قانون می‌شوند با ذکر خصوصیات و سایر موارد اقدام قانونی لازم صورت خواهد گرفت.

اخبار مرتبط:
حجم خالی سدهای کشور مشخص شد
حجم خالی سدهای کشور مشخص شد

حجم آب موجود مخازن سدها بنابر بر آمار در حال حاضر ۲۶.۱۳ میلیارد مترمکعب است سال گذشته در زمان مشابه حجم آب موجود مخازن ۱۹.۶۳ میلیارد مترمکعب بوده است.

آقای شهردار عکسش با پزشکیان را دستکاری کرد
آقای شهردار عکسش با پزشکیان را دستکاری کرد

در جریان برگزاری همایش شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با حضور مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، تصویری از شهردار نصیرشهر با پزشکیان منتشر شده که ظاهراً به مذاق شهردار خوش نیامده است.

۱۶ همت اموال محکوم پرونده چای دبش توقیف شد
۱۶ همت اموال محکوم پرونده چای دبش توقیف شد

دادستان تهران از توقیف و تعیین تکلیف بیش از ۱۶ همت از اموال محکوم اصلی پرونده چای دبش برای جبران مطالبات بانک‌های شاکی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است