کد خبر : 336385
انتشار : ۱۴۰۳/۱۲/۱۸ - 14:51
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

شانس استقلال برای بردن النصر خیلی زیاد شد!

شانس استقلال برای بردن النصر خیلی زیاد شد! تحریریه داخلی زمان مطالعه: ۱ دقیقه استقلالی ها با وجود همه شرایط دشواری که وجود دارد، شانس حذف کردن رقیب پرستاره خودشان را دارند.

شانس استقلال برای بردن النصر خیلی زیاد شد!

به گزارش سایت خبری مدارا: خبرورزشی نوشت: استقلال روز دوشنبه یک جدال فوق العاده حساس برابر النصر خواهد داشت و برای صعود به یک چهارم نهایی لیگ نخبگان باید از سد حریف پرستاره اش بگذرد. روی کاغذ و حتی در غیاب تعداد زیادی از مهره های النصر هم بردن این تیم برای نمایندگان ایران کار بسیار دشواری محسوب می شود اما انگار هرچه به زمان بازی نزدیک تر می شویم، آبی های پایتخت به شکست حریف خوشبین تر می شوند چرا که عوامل زیادی این حقیقت را ثابت می کنند.

النصر شب گذشته در چارچوب هفته بیست و چهارم لیگ عربستان، به نتیجه ای بهتر از تساوی ۲ بر ۲ برابر الشباب دست پیدا نکرد تا با روحیه‌ای نه چندان بالا به مصاف استقلال برود. این اولین نکته ای است که شاگردان میودراگ بوژوویچ را امیدوار می کند اما از آن مهم تر، فشاری است که زردپوشان در این بازی تحمل کردند. در یک مسابقه دشوار که چیزی حدود ۱۰۰ دقیقه زمان برد، النصر بیش از ۴۰ دقیقه با یک بازیکن کمتر بازی کرد و به شدت برای همین تساوی هم زجر کشید. حالا به فاصله کمتر از سه روز، آن ها باید برابر استقلال بایستند و هنوز هم مشخص نیست مدافع اصلی شان یعنی آیمریک لاپورت شرایط کامل بازی خواهد داشت یا خیر.

به همین دلایل است که شانس موفقیت استقلال برابر النصر بیشتر از قبل شده و شاید معجزه حذف رقیب تا دندان مسلح سعودی این بار اتفاق بیفتد.

اخبار مرتبط:
اسامی تعلیق شده‌های دوومیدانی به خاطر اتفاقات کره/ احسان حدادی سرپرست نبود؟
اسامی تعلیق شده‌های دوومیدانی به خاطر اتفاقات کره/ احسان حدادی سرپرست نبود؟

روز گذشته وزارت ورزش و جوانان اعلام کرد سرمربی و سرپرست تیم ملی دوومیدانی تعلیق شده‌اند اما این در حالی است که رئیس هیات دوومیدانی بوشهر به عنوان سرپرست از کار تعلیق شده است.

وسلی مورائس در آستانه استقلالی شدن
وسلی مورائس در آستانه استقلالی شدن

استقلال با هدایت سیدورف در تلاش است وسلی مورائس، گلزن برزیلی را به عنوان مهاجم اصلی فصل آینده جذب کند.

تجمع اعتراضی جمعی از دوومیدانی کاران مقابل وزارت ورزش؛ «حدادی را برکنار کنید»
تجمع اعتراضی جمعی از دوومیدانی کاران مقابل وزارت ورزش؛ «حدادی را برکنار کنید»

در پی حواشی ایجادشده برای تیم ملی دوومیدانی در جریان رقابت‌های بین‌المللی کره جنوبی و بازداشت سه ورزشکار به اتهام تعرض به یک دختر کره‌ای، جمعی از اهالی دوومیدانی با تجمع مقابل ساختمان وزارت ورزش و جوانان، نسبت به وضعیت به‌وجود آمده اعتراض کردند. تجمع‌کنندگان با سر دادن شعار‌هایی خواستار استعفای مسولان و احسان حدادی، رئیس فدراسیون بودند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است