کد خبر : 336106
انتشار : ۱۴۰۳/۱۲/۱۴ - 21:31
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

نخستین تفاهم نامه «ورزش الکترونیک» در اصفهان منعقد شد

نخستین تفاهم نامه «ورزش الکترونیک» در اصفهان بین استاندار اصفهان و انجمن ورزش‌های الکترونیک و اداره کل ورزش و جوانان منعقد شد.

نخستین تفاهم نامه «ورزش الکترونیک» در اصفهان منعقد شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نخستین تفاهم نامه «ورزش الکترونیک» پیش از ظهر سه شنبه با حضور مهدی جمالی‌نژاد استاندار اصفهان و نیز رؤسای انجمن ورزش‌های الکترونیک و اداره کل ورزش و جوانان به منظور برپایی نخستین المپیاد الکترونیک کشور در اصفهان منعقد شد.

به نوشته مهر؛ استاندار اصفهان در این مراسم با اشاره به اینکه از هر آنچه بتواند اصفهان را به عنوان هاب گردشگری معرفی کند استقبال می‌کنیم، گفت: ورزش نیز در این بین از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است؛ زیرا یکی از عوامل جذب گردشگر به کشور برگزاری مسابقات و برنامه‌های ورزشی ویژه بین‌المللی است.

وی با اشاره به اینکه نسل جدید بسیار خلاق و علاقمند به ورزش است، افزود: اگر به ورزش‌های توجه ویژه شود گردشگری بسیاری در کشور رونق پیدا می‌کند کما اینکه ورزش‌های کشتی، فوتبال، بسکتبال و سایر رشته‌های ورزشی در کشور جایگاه خود را پیدا کرده است و اکنون مدال آوران زیادی دراین حوزه به افتخارات کشور اضافه کرده اند.

استاندار اصفهان به برنامه عصر جدید و شکوفایی جوانان خلاق در این برنامه تلویزیونی اشاره کرد و گفت: در آینده این نسل دوستدار ورزش بخصوص ورزش‌های الکترونیکی و رایانه‌ای می‌تواند کشور را به جایگاه ویژه برساند؛ زیرا بسیار پر انگیزه هستند.

برگزاری رویداد و مسابقات ورزش‌های الکترونیک به صورت ملی و بین‌المللی به میزبانی استان اصفهان

از اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ الی شهریور ماه آینده برگزار می‌شود.

ورزش‌های الکترونیک یا همان بازی‌های رایانه‌ای در سه حوزه کنسول و سیستم (pc) و موبایل برگزار می‌شود.

اخبار مرتبط:
اصفهان را به‌مثابه‌ یک قطب‌نما ببینیم/ آمیختگی فناوری و هوش مصنوعی با آگاهی و درک هویت تمدنی اصفهان
اصفهان را به‌مثابه‌ یک قطب‌نما ببینیم/ آمیختگی فناوری و هوش مصنوعی با آگاهی و درک هویت تمدنی اصفهان

رئیس اتاق بازرگانی استان اصفهان گفت: اصفهان، تجلی‌گاه یک تمدن و سبک زندگی است و ما اجازه نخواهیم داد هیچ فناوری، حتی هوش مصنوعی، بدون آگاهی و درک از این هویت عمیق، وارد بافت زندگی‌مان شود.

اصفهان در مسیر پوست‌اندازی فناورانه است/ گذار از صنایع آلوده به فناوری جدید
اصفهان در مسیر پوست‌اندازی فناورانه است/ گذار از صنایع آلوده به فناوری جدید

استاندار اصفهان در جریان برگزاری نشست تخصصی فناوری‌های نوین، با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های هوش مصنوعی، متاورس و اینترنت اشیا گفت: استان اصفهان در مسیر پوست‌اندازی فناورانه قرار گرفته و این فناوری‌ها می‌توانند سهم قابل توجهی در رشد اقتصادی استان و کشور ایفا کنند.

افزایش حوادث محبوسی در آسانسورهای اصفهان
افزایش حوادث محبوسی در آسانسورهای اصفهان

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از تکرار حوادث ناشی از گیرکردن افراد در آسانسورها خبر داد و گفت: توجه به مسائل ایمنی و نگهداری منظم این تجهیزات ضروری است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است