کد خبر : 335919
انتشار : ۱۴۰۳/۱۲/۱۲ - 05:02
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

تأمین مرغ گرم و منجمد برای ماه رمضان و عید نوروز تضمین شده است

رئیس اتحادیه گوشت سفید استان اصفهان گفت: در ماه مبارک رمضان و عید نوروز کمبودی در تأمین مرغ گرم وجود ندارد و نظارت‌ها به‌صورت مستمر انجام می‌شود. مردم می‌توانند گران‌فروشی را از طریق سامانه‌های ۱۳۵ و ۱۲۴ گزارش دهند.

تأمین مرغ گرم و منجمد برای ماه رمضان و عید نوروز تضمین شده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ بهنام جعفری اظهار کرد: در خصوص تأمین مرغ گرم و فراوانی آن در ماه مبارک رمضان کمبودی نداریم، چرا که تولید، کشتار و ذخیره‌سازی به اندازه کافی و مناسب بوده است.

به نوشته مهر؛ وی درباره ذخیره مرغ منجمد افزود: حدود ۹ هزار تن مرغ منجمد در انبار پشتیبانی وجود دارد و مشکلی برای عرضه در ماه مبارک رمضان و عید نوروز نداریم.

رئیس اتحادیه گوشت سفید استان اصفهان درباره توزیع مرغ منجمد ادامه داد: جهاد کشاورزی توزیع مرغ منجمد را به دو صورت اصناف و اتحادیه گوشت سفید و فروشگاه‌های بزرگ به نحوی که بازار دچار تنش نشود، انجام می‌دهد.

جعفری همچنین درباره نحوه نظارت بر بازار گفت: نظارت‌ها به‌صورت مستمر به وسیله پشتیبانی تعزیرات، اتاق اصناف، اتحادیه‌ها، دام‌پزشکی و شبکه بهداشت بر بازار انجام می‌شود و تاکنون نظارت در گشت‌های مشترک کالاهای اساسی به‌صورت مستمر انجام شده است.

وی در خصوص گران‌فروشی اصناف و نحوه برخورد با آنان مطرح کرد: نمی‌توان گفت که گران‌فروشی نداریم، اما تاکنون گران‌فروشی‌هایی که در این حوزه بوده است به‌وسیله سازمان تعزیرات پیگیری شده است.

رئیس اتحادیه گوشت سفید استان اصفهان افزود: برای مرغ نرخ دولتی و آزاد وجود ندارد، بلکه قیمت‌گذاری به‌صورت تک‌نرخی انجام می‌شود و بر اساس گریدبندی و نوع قطعه‌بندی، قیمت‌ها متفاوت هستند. قیمت مصرف کننده گرید(a) ۸۴ هزار و ۴۳۴ تومان، گرید(b) ۹۲ هزار ۷۴۶ تومان و گریدa پلاس نیز ۹۷ هزار ۷۳۴ هزار تومان است و تفاوتی نمی‌کند که مرغ برای کدام استان یا شهرستان است و نرخ‌ها ثابت هستند، حال اگر با قیمت بالاتری فروش انجام شود، گران‌فروشی محسوب می‌شود و مردم می‌توانند از طریق سامانه‌های ۱۳۵و ۱۲۴ گران‌فروشی را گزارش دهند.

جعفری ادامه داد: افزایش قیمت با توجه به آنکه میزان تولید زیاد است، در آینده نخواهیم داشت و در ماه مبارک رمضان و عید نوروز مشکلی در تأمین و ارائه نخواهیم داشت.

وی متذکر شد: درخواستی که از مردم داریم این است که برای تأمین گوشت سفید تنها به فروشگاه‌های بزرگ اکتفا نکنند و به اصناف خرد هم توجه داشته باشند. فروشگاه‌های بزرگ به علت موضوع دامپینگ مرغ با نرخ‌های حدود ۷۰ هزار تومان ارائه می‌دهند و مرغ‌های گرم عرضه شده به وسیله این فروشگاه از استان‌های همجوار و یا کشتارگاه‌های اطراف با قیمت پایین‌تر خریداری می‌شوند و در سبد فروش با همان قیمت و یا قیمت کمتر به فروش می‌رسانند.

اخبار مرتبط:
فرهنگ‌سازی و ادبیات کلید مدیریت مصرف بهینه آب در اصفهان است
فرهنگ‌سازی و ادبیات کلید مدیریت مصرف بهینه آب در اصفهان است

مدیرعامل آبفای اصفهان با تأکید بر نقش فرهنگ و ادبیات در ترویج مصرف بهینه آب گفت: ادبیات غنی و فرهنگ ارزشمند مردم اصفهان، بهترین ابزار برای مدیریت مصرف آب در این شرایط سخت بوده است.

احیای زاینده‌رود نیازمند مدیریت یکپارچه و حمایت وزارت نیرو است
احیای زاینده‌رود نیازمند مدیریت یکپارچه و حمایت وزارت نیرو است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با تأکید بر ضرورت احیای زاینده‌رود و مدیریت یکپارچه منابع آبی، از مسئولان وزارت نیرو خواست به حل معضل کم‌آبی در این استان کمک کند.

پروژه پایانه صادرات محصولات کشاورزی در اصفهان در دستور کار است
پروژه پایانه صادرات محصولات کشاورزی در اصفهان در دستور کار است

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی پایانه تخصصی صادرات محصولات کشاورزی در استان با همکاری مشترک مسئولان استان اصفهان در دستور کار است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است