❮
کد خبر : 333737
انتشار : 2025/02/15 - 14:48
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

زیدآبادی خطاب به ائمه جمعه: اگر مذاکره، حجاب و اینترنت نباشد، حرفی برای گفتن ندارید

احمد زیدآبادی نوشت: با آنکه مذاکره با آمریکا از دستور کار دولت خارج شده، اما از دستور کار برخی امامان جمعه خارج نشده است!

زیدآبادی خطاب به ائمه جمعه: اگر مذاکره، حجاب و اینترنت نباشد، حرفی برای گفتن ندارید

به گزارش سایت خبری مدارا: موضوع مذاکره با آمریکا و به عبارت دقیق‌تر، بحث نفی مذاکره با آمریکا وجه اشتراک سخنان بسیاری از ائمه جمعه در خطبه‌های دیروز بود. از علم‌الهدی در مشهد گرفته تا ائمه جمعه در اردبیل و کرج و … اظهارات به این موضوع پرداخته و به ترامپ و حامیان مذاکره به صورت همزمان تاختند.

احمد زیدآبادی، تحلیلگر سیاسی در واکنش به این رویه با عنوان «دستورکار تعطیل‌ناپذیر!» در کانال تلگرامی خود نوشت: «با آنکه مذاکره با آمریکا از دستور کار دولت خارج شده، اما از دستور کار برخی امامان جمعه خارج نشده است!»

وی افزود: «وقتی دیگر کسی دنبال مذاکره با ترامپ نیست، توپ و تشر برخی امامان جمعه در این باره علیه کیست؟»

زیدآبادی ادامه داد: «ظاهراً اگر سه موضوع مذاکره، حجاب و اینترنت به هر صورتی موضوعیت خود را از دست بدهند، برخی ائمهٔ جمعه دیگر مطلبی برای گفتن و بهانه‌ای برای توپ و تشر ندارند!

به همین دلیل هم که شده، صلاح نیست این سه مسئله از دستور کار خارج شوند!»

اخبار مرتبط:
نرخ جدید سرویس مدارس تهران اعلام شد
نرخ جدید سرویس مدارس تهران اعلام شد

نرخ جدید سرویس مدارس پایتخت برای سال تحصیلی جدید اعلام شد.

پیش‌نویس محرمانه فرانسه برای آینده تنگه هرمز
پیش‌نویس محرمانه فرانسه برای آینده تنگه هرمز

رایزنی‌های محرمانه درباره پیش‌نویس قطعنامه فرانسه در شورای امنیت درباره تنگه هرمز آغاز شده است.

منشأ صداهای انفجار در جزیره خارک مشخص شد
منشأ صداهای انفجار در جزیره خارک مشخص شد

در پی شنیده‌شدن صداهای انفجار در جزیره خارک و بازتاب آن در فضای مجازی، پیگیری‌ها نشان می‌دهد این انفجارها کاملاً کنترل‌شده و از پیش اطلاع‌رسانی شده بوده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است