کد خبر : 333716
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۷ - 13:41
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

بخشایش‌اردستانی، نماینده مجلس: باید اجازه اعتراض داده شود تا آستانه تحمل مَردم بالا رود

یک نماینده مجلس گفت: هرچه فضا از نظر اقتصادی بدتر شود، آزادی‌های اجتماعی بیشتر می‌شود زیرا تجلی مطالبات مردم در قالب اقتصادی و معیشتی به وجود می‌آید.

بخشایش‌اردستانی، نماینده مجلس: باید اجازه اعتراض داده شود تا آستانه تحمل مَردم بالا رود

به گزارش سایت خبری مدارا: نامه نیوز نوشت: با افزایش مشکلات اقتصادی، مطالبات عمومی هم افزایش می‌یابد زیرا بسیاری تصور می‌کنند آینده پیش رویشان مبهم است. حالا پرسش آن است برای کنترل مطالبات و پاسخدهی به آنها چه باید کرد؟

احمد بخشایش اردستانی، نماینده مجلس، درباره این موضوع گفت: «یکی از شاخص‌های مهم نشان‌دهنده علاقه مردم به جمهوری اسلامی حضورشان در راهپیمایی ۲۲ بهمن است و همین امسال دیدیم که مردم در همه شهرها در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کردند. به نظر من حضور مردم در این روز به دلیل عادت نبوده و هنوز اعتقاد به نظام وجود دارد. ممکن است نقد وجود داشته باشد اما هنوز به انقلاب اسلامی باور دارند. مسئله دیگر آن است که باتوجه به حرفی که ترامپ زد و گفت که سلاح هسته‌ای و موشک را کنار بگذارید و به نوعی خلع سلاح شوید، موافقان و مخالفان مذاکره به یک نقطه و نتیجه رسیدند؛ آنکه ترامپ پا را فراتر از آنچه که باید گذاشته است. نظام ایران هم به این نتیجه رسیده است که باید از چهارسال دوره ترامپ عبور کنیم. موضوع بعدی مسئله نظام اقتصادی ایران است که حالتی بینابین دارد و نه مانند کشورهای لیبرالیستی است و نه مانند کشورهای سوسیالیستی و کمونیستی است. دولت می‌تواند به مردم کالابرگ بدهد تا از این دوره ترامپ عبور کنیم. ترامپ می‌خواهد ما را خلع سلاح کند و بعد برای مردم ایران زحمت ایجاد کند؛ همان‌طور که برای سوریه و عراق و لیبی ایجاد کردند. گرچه برخی می‌گویند کشور نباید کوپنی مدیریت شود اما کار بدی هم نیست زیرا ارائه کوپن در کالاهای اساسی باعث می‌شود بخشی از جامعه زیر بار فشارهای اقتصادی لِه نشود. ».

او ادامه داد: «اینکه بخش‌هایی از مردم در دوره انتخابات شرکت نکردند طبیعی است زیرا قرار نیست در انتخابات همه مردم شرکت کنند. از وقتی انتخابات به مثابه رفراندوم فهم شد، کاهش مشارکت به معنای مخالفت مردم با حکومت در نظر گرفته شد؛ در صورتی که اصلا این طور نیست و قرار نیست همه مردم در انتخابات شرکت کنند. اعتراضات هم امری طبیعی است و مردم نسبت به مسائل مختلف اعتراض دارند. باید فضا برای اعتراض مردم باز شود. مردم باید مجالی برای رساندن صدای اعتراضشان داشته باشد. وقتی اجازه اعتراض داده نمی‌شود، آستانه تحمل کم می‌شود. باید به مردم اجازه اعتراض داده شود تا آرام شوند. به اصناف و گروه‌های مختلف باید اجازه اعتراض داده شود در این حالت آستانه تحمل مردم افزایش می‌یابد».

این نماینده مجلس همچنین بیان کرد: «اگر اعتراض رخ ندهد و حتی تظاهراتی رخ ندهد، فضا ملتهب می‌شود. وقتی در فرانسه تظاهرات می‌شود، شورش کمتر می‌شود. نمی‌شود یک جامعه صددرصد موافق شیوه مدیریت باشد».

بخشایش اردستانی در پایان گفت: «ما نمایندگان هنر داشته باشیم باید کاری کنیم وضع کشور بدتر از این نشود. هرچه فضا از نظر اقتصادی بدتر شود، آزادی‌های اجتماعی بیشتر می‌شود زیرا تجلی مطالبات مردم در قالب اقتصادی و معیشتی به وجود می‌آید. هیچ کشوری به مخالفان خود اجازه برگزاری تظاهرات نمی‌دهند. حتما نمی‌شود به گروهی که موافق انقلاب است اجازه داده شود که به خیابان بیایند اما باید اجازه داد تا اعتراضاتی که نسبت به شیوه‌های مدیریت است، ابراز شود».

اخبار مرتبط:
قالیباف: دولت و مجلس برای پرداخت کالابرگ تا پایان ۱۴۰۴ توافق کردند
قالیباف: دولت و مجلس برای پرداخت کالابرگ تا پایان ۱۴۰۴ توافق کردند

رئیس مجلس شورای اسلامی از توافق دولت و مجلس برای پرداخت کالابرگ الکترونیک تا پایان سال ۱۴۰۴ به طور منظم و بدون وقفه به ۷ دهک جامعه خبر داد.

بهروز بهزادی: پزشکیان با برنامه وفاق توانست وعده رفع حصر را عملی کند
بهروز بهزادی: پزشکیان با برنامه وفاق توانست وعده رفع حصر را عملی کند

بهروز بهزادی نوشت: برنامه رفع حصر در دستور کار حسن روحانی رییس‌جمهور پیشین نیز بود ولی مسعود پزشکیان با برنامه وفاق کشور توانست این قدم بزرگ را در کشور بردارد.

دادستان انقلاب کرمان: خودرو‌هایی که اقدام به پرتاب مواد محترقه کنند، توقیف و افراد خاطی بازداشت می‌شوند
دادستان انقلاب کرمان: خودرو‌هایی که اقدام به پرتاب مواد محترقه کنند، توقیف و افراد خاطی بازداشت می‌شوند

مهدی بخشی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان بیان کرد: به مأمورین انتظامی دستور داده شده تا چنانچه سرنشینان خودرویی اقدام به پرتاب موادمحترقه کنند، سریعاً توقیف و فرد خاطی بازداشت و برایش پرونده کیفری تشکیل شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است