کد خبر : 333701
انتشار : 2025/02/15 - 13:10
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

جنجال در شبکه های اجتماعی بر سر استفاده مکرر یک خانم ایرانی از لغات انگلیسی

از روز گذشته نقد‌های بسیاری به نحوه سخن گفتم خانم الناز سخائیان وارد شده است. خانم سخائیان مدیر شرکت نستله در ایران است. برخی معتقدند: «این قبیل افراد عمدتا نماد و نماینده شبه طبقه‌ای هستند که پرستیژ متمایزکننده اجتماعی را در مبتذل‌ترین شکل استفاده از واژگان انگلیسی در زبان مادری می‌جویند.»

جنجال در شبکه های اجتماعی بر سر استفاده مکرر یک خانم ایرانی از لغات انگلیسی

به گزارش سایت خبری مدارا: باشگاه روزنامه نگاران نوشت: از روز گذشته نقدهای بسیاری به نحوه سخن گفتم خانم الناز سخائیان وارد شده است. خانم سخائیان مدیر شرکت نستله در ایران است.

برخی معتقدند: «این قبیل افراد عمدتا نماد و نماینده شبه طبقه‌ای هستند که پرستیژ متمایزکننده اجتماعی را در مبتذل ترین شکل استفاده از واژگان انگلیسی در زبان مادری می جویند.»
برخی دیگر پاسخ داده‌اند: «نظرات‌ در مورد الناز سخائیان شرم‌آور و ضد زن است. صدها مرد در این اکوسیستم اینگونه حرف میزنند، مدیرعامل و بنیان‌گذار و معروف هم هستند اما چون یک زن اینطور حرف زده تازه متوجه شدید و انتقاد می‌کنید.»
اما چرا واکنش‌ها به این نحو سخن گفتن، افزایش یافت؟ واقعیت این است که سه موضوع باعث همبستگی ملی می‌شود و خدشه‌دار کردن هر یک از آنها با واکنش عمومی مردم روبرو می‌شود. این سه موضوع عبارتند از حفظ تمامیت ارضی ایران، پاسداری از زبان فارسی و تقویت دولت مرکزی که مانع از تجزیه ایران است.
به همین دلیل هر گاه کسی خواسته و ناخواسته از این سه موضوع عدول کند یا آن را ندانسته زیرپا گذارد با واکنش گسترده مواجه می‌شود.
اخبار مرتبط:
ماجرای یک قتل خانوادگی هولناک در قزوین
ماجرای یک قتل خانوادگی هولناک در قزوین

فرمانده انتظامی استان قزوین گفت: کارآگاهان پلیس آگاهی استان موفق شدند قاتلی که با همدستی پسر ۱۷ ساله خود، همسر و دختر هشت ساله‌اش را به قتل رسانده بود را دستگیر کنند.

انتخاب ۵۱۸ نقطه تهران به‌عنوان پناهگاه جنگی
انتخاب ۵۱۸ نقطه تهران به‌عنوان پناهگاه جنگی

رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران اعلام کرد: ۵۱۸ پناهگاه در تهران شناسایی شد، اعلام مترو به‌ عنوان پناهگاه عمومی درست نیست.

رأی نهایی پرونده پژمان جمشیدی صادر شد
رأی نهایی پرونده پژمان جمشیدی صادر شد

وکیل مدافع پژمان جمشیدی، در گفتگو با خبرنگار مهر از صدور رأی نهایی پرونده موکل خود خبر داد و جزئیات آن را تشریح کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است