کد خبر : 333699
انتشار : 2025/02/15 - 13:06
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

عضو هیئت مدیره استقلال: با دستیار ماتزاری به نکات مثبت رسیدیم ولی به نتیجه نه / خیلی فرصت نداریم؛ نتیجه مذاکرات با ماتزاری تا فردا باید مشخص شود

فریده شجاعی عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال درباره جلسه شب گذشته اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال با دستیار و وکیل والتر ماتزاری اظهار داشت: در این جلسه به نکات مثبتی رسیدیم ولی به نتیجه نهایی نرسیدیم! در قراردادها، ابتدا همه چیز به صورت پنجاه - پنجاه پیش می‌رود و سپس به نتیجه می‌رسد.

عضو هیئت مدیره استقلال: با دستیار ماتزاری به نکات مثبت رسیدیم ولی به نتیجه نه / خیلی فرصت نداریم؛ نتیجه مذاکرات با ماتزاری تا فردا باید مشخص شود

به گزارش سایت خبری مدارا: عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت: در جلسه با دستیار و وکیل والتر ماتزاری به نکات مثبتی رسیدیم ولی به نتیجه نهایی نه.

فریده شجاعی درباره جلسه شب گذشته اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال با دستیار و وکیل والتر ماتزاری اظهار داشت: در این جلسه به نکات مثبتی رسیدیم ولی به نتیجه نهایی نرسیدیم! در قراردادها، ابتدا همه چیز به صورت پنجاه – پنجاه پیش می‌رود و سپس به نتیجه می‌رسد.

وی در مورد عدم تأیید زمین شماره ۲ آزادی برای محل برگزاری تمرینات تیم فوتبال استقلال گفت: هر چیزی که دستیار و وکیل ماتزاری خواستار آن بودند قابل انجام یا قابل اصلاح بود. در واقع چیزی نبود که نتوان برای آن کاری انجام نداد.

عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال در خصوص اینکه ماتزاری قرار است چه زمانی نتیجه نهایی را به باشگاه اعلام کند، گفت: خیلی فرصت نداریم و فکر کنم تا فردا باید مشخص شود. اگر به هر دلیلی مذاکرات با ایشان نتیجه نداشت باید سراغ گزینه‌های دیگر برویم.

اخبار مرتبط:
پهلوان رسول خادم از عادل فردوسی‌پور حمایت کرد
پهلوان رسول خادم از عادل فردوسی‌پور حمایت کرد

حمایت رسول خادم از عادل فردوسی‌پور رسول خادم استوری جدیدی در صفحه شخصی خود منتشر کرد.

امیر قلعه‌نویی برای ماندن در تیم ملی شرط گذاشت
امیر قلعه‌نویی برای ماندن در تیم ملی شرط گذاشت

امیر قلعه‌نویی برای ماندن در تیم ملی یک شرط گذاشته است.

ساترا نقشی در فیلتر شدن پلتفرم «فوتبال ۳۶۰» نداشته است
ساترا نقشی در فیلتر شدن پلتفرم «فوتبال ۳۶۰» نداشته است

پس از آنکه عادل فردوسی‌پور، مدیرمسئول پلتفرم «فوتبال ۳۶۰»، شامگاه گذشته از فیلتر شدن این پلتفرم خبر داد، گمانه‌زنی‌هایی در فضای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی درباره نقش سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر (ساترا) در این موضوع مطرح شد. ولی پیگیری نشان می‌دهد ساترا نقشی در فیلتر شدن این پلتفرم نداشته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است