کد خبر : 333615
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۵ - 21:58
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

رونمایی از طلایه داران گردشگری در نمایشگاه تهران

شهرداران سه شهر اصفهان، یزد و شیراز قرار است با حضور مشترک خود در نمایشگاه گردشگری تهران، از لوگوی طلایه داران گردشگری ایران رونمایی کنند.

رونمایی از طلایه داران گردشگری در نمایشگاه تهران

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علیرضا مساح رئیس اداره گردشگری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان به نمایندگی از طلایه داران گردشگری گفت: سه شهر اصفهان یزد و شیراز از جمله شهرهایی هستند که وقتی گردشگر خارجی وارد ایران می‌شود حتماً از آنها بازدید می‌کند. در نمایشگاه گردشگری نیز این سه شهر را در کنار هم قرار گرفته‌اند تا بتوانند با همکاری یکدیگر برای توسعه گردشگری این مثلث طلایی کمک کنند.

به نوشته مهر؛ مساح گفت: این سه شهر با تلاش زیادی که صورت گرفته یک غرفه مشترک در هجدهمین نمایشگاه گردشگری تهران ایجاد کرده‌اند این غرفه با عنوان و زیر پرچم طلایه داران گردشگری ایران برپا شده است. امیدواریم این تجربه باز هم تکرار شود.

وی با بیان اینکه غرفه سه شهر با تم آبی فیروزه‌ای در نمایشگاه برپا شده است افزود: ما در این غرفه چند برنامه داریم از جمله رونمایی از محصولات، آرم و لوگوی طلایه داران گردشگری. همچنین هر شهری برای خودش تعدادی برنامه اختصاصی در این نمایشگاه دارد.

مساح گفت: ما در واقع می‌توانیم هم افزایی داشته باشیم چون مشابهت‌های فرهنگی و تمایزهایی که داریم می‌تواند باعث جذب بیشتر گردشگر شود.

وی با تاکید بر اینکه از نظر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اشتراکات زیادی بین سه شهر شیراز اصفهان و یزد وجود دارد گفت: به عنوان مثال شیراز و اصفهان روی خاتم کار می‌کنند اما هر کدام خاتم خاص خودشان را دارند که می‌توان روی آن کار کرد. یا اینکه گورستان‌های مهمی دارند که می‌توان به صورت مشترک برای آنها برنامه داشت.

وی بیان کرد: با آژانس داران و هتلداران صحبت کرده‌ایم تا بتوانیم همانند هند که یک مثلث گردشگری در کشورش دارد و هر گردشگری می‌خواهد از این سه شهر دیدن کند، در ایران هم آژانس‌داران این سه شهر، تور ترکیبی داشته باشند و آن را به گردشگران داخلی و خارجی عرضه کنیم.

هجدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته از روز ۲۳ بهمن در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران آغاز شده و تا روز ۲۶ بهمن ماه نیز ادامه خواهد داشت. همچنین غرفه‌های یزد، شیراز و اصفهان در سالن این نمایشگاه آماده بازدید علاقه مندان هستند.

اخبار مرتبط:
بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در اصفهان ورود کنند
بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در اصفهان ورود کنند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان بر ضرورت ورود فعالانه بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در استان تأکید کرد.

قیمت‌گذاری سلیقه‌ای و پلاک‌گذاری کارخانه‌ای، دو چالش‌ جدی بازار موتورسیکلت اصفهان
قیمت‌گذاری سلیقه‌ای و پلاک‌گذاری کارخانه‌ای، دو چالش‌ جدی بازار موتورسیکلت اصفهان

بازار موتورسیکلت اصفهان با وجود رشد تقاضا در تابستان، با دو چالش اساسی قیمت‌گذاری سلیقه‌ای نمایندگی‌ها که منجر به افزایش غیرمنطقی قیمت‌ها شده و روند شماره‌گذاری بیرون‌استانی که خریداران را از دریافت مدارک رسمی محروم کرده روبه‌رو است.

اجاره بهای مسکن در اصفهان ساماندهی می‌شود
اجاره بهای مسکن در اصفهان ساماندهی می‌شود

مدیرکل دفتر فنی استانداری اصفهان از برنامه ریزی مدیریت استان در خصوص ساماندهی وضعیت اجاره بها در سراسر استان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است