کد خبر : 332990
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۱ - 11:49
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

خبرگزاری فارس: اعضای گروه سازمان‌یافتۀ تهیۀ عکس و ویدیو از یک خانم نیمه‌عریان بازداشت شدند

فارس نوشت: ظهر امروز در اقدامی سازمان‌یافته و از پیش برنامه‌ریزی شده یک خانم در یکی از خیابان‌های تهران به حالت بسیار زننده از ماشین شخصی خود پیاده شد و پس از طی مسافتی کوتاه با برداشتن لباس‌های خود از صندلی عقب ماشین و پوشیدن مجدد آن‌ها از صحنه گریخت. در پی این اقدام و تحقیقات به عمل آمده مشخص شد فرد مورد اشاره از اعضای یک باند سازمان‌یافته میدانی ۴ نفره در تهران بوده است که سه نفر دیگر همراه او، هنگام قدم زدنش در حالت نیمه عریان در خیابان در حال تهیه فیلم و عکس از وی بوده‌اند.با تحقیقات میدانی به عمل آمده هر ۴ نفر اعضای این باند سازماندهی شده شناسایی و ساعتی پیش بازداشت شدند.

خبرگزاری فارس: اعضای گروه سازمان‌یافتۀ تهیۀ عکس و ویدیو از یک خانم نیمه‌عریان بازداشت شدند

به گزارش سایت خبری مدارا: فارس نوشت: گروه سازمان‌یافته تهیه عکس و فیلم از یک خانم نیمه عریان در تهران بازداشت شدند.

ظهر روز گذشته در اقدامی سازمان‌یافته و از پیش برنامه‌ریزی شده یک خانم در یکی از خیابان‌های تهران به حالت بسیار زننده از ماشین شخصی خود پیاده شد و پس از طی مسافتی کوتاه با برداشتن لباس‌های خود از صندلی عقب ماشین و پوشیدن مجدد آن‌ها از صحنه گریخت.

در پی این اقدام و تحقیقات به عمل آمده مشخص شد فرد مورد اشاره از اعضای یک باند سازمان‌یافته میدانی ۴ نفره در تهران بوده است که سه نفر دیگر همراه او، هنگام قدم زدنش در حالت نیمه عریان در خیابان در حال تهیه فیلم و عکس از وی بوده‌اند.

با تحقیقات میدانی به عمل آمده هر ۴ نفر اعضای این باند سازماندهی شده شناسایی و ساعتی پیش بازداشت شدند.

برای این افراد پرونده قضایی تشکیل شده است.

اخبار مرتبط:
دادستان انقلاب کرمان: خودرو‌هایی که اقدام به پرتاب مواد محترقه کنند، توقیف و افراد خاطی بازداشت می‌شوند
دادستان انقلاب کرمان: خودرو‌هایی که اقدام به پرتاب مواد محترقه کنند، توقیف و افراد خاطی بازداشت می‌شوند

مهدی بخشی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان بیان کرد: به مأمورین انتظامی دستور داده شده تا چنانچه سرنشینان خودرویی اقدام به پرتاب موادمحترقه کنند، سریعاً توقیف و فرد خاطی بازداشت و برایش پرونده کیفری تشکیل شود.

سخنگوی صنعت آب کشور: سد لار تقریباً خشک شده و سد کرج هم ۶ درصد آب دارد / سد‌های کلیدی کشور در وضعیت بحرانی قرار دارند
سخنگوی صنعت آب کشور: سد لار تقریباً خشک شده و سد کرج هم ۶ درصد آب دارد / سد‌های کلیدی کشور در وضعیت بحرانی قرار دارند

سخنگوی صنعت آب کشور با بیان اینکه سدهای کلیدی کشور در وضعیت بحرانی قرار دارند، گفت: اکنون حجم مفید مخزن سد کرج به حدود نصف کاهش یافته که بخش زیادی از آن هم حجم مرده و رسوبات است. سد لار نیز تقریبا خشک شده و سدهای لتیان، طالقان، ماملو با کاهش ۴۶ درصدی بارش نسبت به نرمال و ۲۵ درصدی نسبت به سال گذشته روبه‌رو هستند.

مصوبه کاهش ساعت کاری در هیأت نظارت مجمع تأیید نشد
مصوبه کاهش ساعت کاری در هیأت نظارت مجمع تأیید نشد

هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، لایحه کاهش ساعت کاری اداری را مغایر با سیاست‌های کلی دانست و آن را تأیید نکرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است