کد خبر : 332965
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۱ - 11:13
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

عربستان: اظهارات نتانیاهو در مورد اخراج مردم فلسطین از سرزمینشان را محکوم می‌کنیم / صلح دائمی فقط از طریق راه حل دو کشور محقق خواهد شد

وزارت خارجه عربستان سعودی اعلام کرد که پادشاهی سعودی اظهارات نتانیاهو در مورد اخراج مردم فلسطین از سرزمینشان را محکوم می‌کند و آن را با انزجار و قاطعانه رد می‌کند.

عربستان: اظهارات نتانیاهو در مورد اخراج مردم فلسطین از سرزمینشان را محکوم می‌کنیم / صلح دائمی فقط از طریق راه حل دو کشور محقق خواهد شد

به گزارش سایت خبری مدارا: انتخاب نوشت: در این بیانیه آمده است: ذهنیت اشغالگر افراطی درک نمی‌کند که سرزمین فلسطین برای مردم فلسطین چه معنایی دارد و چه ارتباطی با آن دارد. ما قویاً چنین اظهاراتی را که تلاش می‌کند توجه را از جرایم پی در پی اشغالگران در غزه منحرف کند، رد می‌کنیم.

وزارت خارجه عربستان سعودی تاکید کرد: صلح دائمی فقط با پذیرش اصل همزیستی مسالمت آمیز از طریق راه حل دو کشور محقق خواهد شد.

اخبار مرتبط:
چه کسی «گفت‌وگوی تمدن‌ها» را از تقویم ایران حذف کرد؟
چه کسی «گفت‌وگوی تمدن‌ها» را از تقویم ایران حذف کرد؟

در دولت هفتم در تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران روز ۳۰ شهریور «روز گفتگوی تمدن‌ها» نامگذاری شد. سید محمد خاتمی، رئیس‌جمهور دولت‌های هفتم و هشتم، در نخستین سفر خود به ایالات متحده به منظور سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، پیشنهاد «گفتگوی تمدن‌ها» را مقابل «برخورد تمدن‌ها» مطرح کرد. این پیشنهاد با استقبال اعضای سازمان ملل روبه‌رو شد.

۷۰ نماینده مجلس در نامه ای به شورای عالی امنیت ملی و روسای سه قوه خواستار ساخت سلاح هسته ای شدند
۷۰ نماینده مجلس در نامه ای به شورای عالی امنیت ملی و روسای سه قوه خواستار ساخت سلاح هسته ای شدند

در بخشی از نامه ۷۰ نماینده مجلس به شورای عالی امنیت ملی و روسای سه قوه مطرح شد: فتوای رهبر معظم انقلاب مبنی بر ممنوعیت تولید سلاح هسته‌ای، در حالی صادر شد که غرب توان کنترل حداقلی رژیم صهیونیستی را داشت، اما تفاوت شرایط در فقه امامیه، موجب تغییر حکم خواهد شد/ درخواست داریم که در دکترین دفاعی جمهوری اسلامی تجدید نظر گردد، زیرا ساخت و نگهداری سلاح هسته‌ای نسبت به استفاده از آن، بحث دیگری است

حسین مرعشی: مراقب باشیم جنگ دیگری رخ ندهد / وضعیت ایران پس از بازگشت تحریم‌ها به چین بستگی دارد
حسین مرعشی: مراقب باشیم جنگ دیگری رخ ندهد / وضعیت ایران پس از بازگشت تحریم‌ها به چین بستگی دارد

«من مدت‌هاست که تشخیصم این است که که اولویت ایران اقتصاد است. یعنی اقتصاد و رشد اقتصادی حتی دو رقمی اقتصاد ایران برای یک دوره طولانی، باید سیاست محوری جمهوری اسلامی باشد. یعنی برنامه هسته‌ای ما، حضورمان در منطقه و روابطمان با کشور‌های مختلف، همه را بر اساس منافع اقتصادی‌مان تنظیم کنیم.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است