کد خبر : 332837
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ - 15:09
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

عضو شورای شهر رشت: حجم بارندگی در رشت طی یک هفته‌ی اخیر به شدت زیاد بوده / بحران الان در پیربازار است

عضو شورای شهر رشت گفت: حجم بارندگی در طی یک هفته‌ی اخیر به شدت زیاد بوده است. دبی آبی که از رودخانه رد می‌شود بسیار زیاد است و منجر به آب گرفتگی در برخی از مناطق شهری در ارتفاع پایین شده است. طبق رصد ما همه پای کار هستند، اما حجم بارندگی بسیار زیاد است و مسیر همه‌ی آب‌ها منتهی به رودخانه بوده است.

عضو شورای شهر رشت: حجم بارندگی در رشت طی یک هفته‌ی اخیر به شدت زیاد بوده / بحران الان در پیربازار است

به گزارش سایت خبری مدارا: بارش‌ها در شهر رشت باعث آبگرفتگی شدیدی در حاشیه شهر و برخی از مناطق داخل این مرکز استان شده است. ضعف زیرساخت‌های رشت در کنار شدت بارندگی دو دلیل اساسی وضعیت فعلی این شهر شمالی هستند که باعث نارضایتی شهروندان و مختل شدن رفت و آمد در برخی از نقاط شده است. در ۲۴ ساعت پیش رو نیز احتمال بارش برف پیش‌بینی شده که شرایط را سخت‌تر می‌کند.

مجید عزیزی، عضو هیئت رئیسه شورای شهر رشت، درباره‌ی آبگرفتگی شدید در رشت گفت: حجم بارندگی در طی یک هفته‌ی اخیر به شدت زیاد بوده است. دبی آبی که از رودخانه رد می‌شود بسیار زیاد است و منجر به آب گرفتگی در برخی از مناطق شهری در ارتفاع پایین شده است. طبق رصد ما همه پای کار هستند، اما حجم بارندگی بسیار زیاد است و مسیر همه‌ی آب‌ها منتهی به رودخانه بوده است. الان بارندگی کمتر شده است، اما وضعیت فعلی رضایت بخش نیست. منطقه‌ی گلسار، مسکن مهر، شهرک گل‌ها و گلدیس رو به روی دانشگاه ازاد، برخی از کوچه‌های پارک ملت آسیب دیده‌اند. زمین‌های کشاورزی اطراف سفید رود آب سطحی‌اش به سمت شهر آمده است. خیابان شهید انصاری هم چنین مشکلی دارد. ظرفیت زیرساخت‌های ما پایین است و انتقال آب به درستی انجام نشده است. منطقه‌ی جماران هم گزارش‌هایی مبنی بر آب گرفتگی داریم.

وی درباره‌ی علت آبگرفتگی اخیر بیان کرد: یک سری از زیرساخت به دوران گذشته و لوله‌گذاری آب‌های سطحی برمی گردد. گله‌مندی‌ها را باید برای زمان دیگری بگذاریم، اما وضعیت زیرساخت‌ها در هر حال رضایت بخش نیست. یکی از عمده مشکلات ما افزایش حجم بارندگی است. رودخانه‌های ما کشش این حجم از بارندگی را ندارند. ما شهر باران هستیم و باید پیش‌بینی این موضوعات را داشته باشیم.

عزیزی درباره‌ی وضعیت پیش رو استان گیلان از نظر بارش گفت: فعلا همه درگیر هستند و هنوز مشخص نیست چه میزان آسیب دیدگی داریم. جمع‌بندی این موضوع بعد از پایان بارش‌ها انجام می‌شود. از بعدازظهر امروز بارش برف را به مدت ۲۴ ساعت در پیش خواهیم داشت. در ارتفاعات استان گزارش بارش یک متر و نیم برف داریم از جمله ماسال به خلخال و یا نیم متر برف در ماسوله و دیلمان که دو روز است که برفی هستند. تمام دستگاه‌ها پای کار آمده‌اند، اما حجم بارندگی خیلی زیاد است. خطر جانی هم برای شهروندان نداریم. بحران الان در پیربازار است که حدود ۵ کیلومتری شهر رشت قرار دارد.

اخبار مرتبط:
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند

رئیس اورژانس تهران گفت: نزدیک به ۳ هزار مصدوم در استان تهران داشتیم که عمدتاً از بانوان، کودکان و نوجوانان بودند. در شهرک شهید چمران، ساختمانی ۱۴ طبقه آسیب دید که همه منازل آن مسکونی بود. تمامی شهدای آن منطقه افراد عادی و در حال استراحت بودند و حمله بدون هیچ هشدار قبلی انجام شده بود.

اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!
اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!

بهمن در بازجویی‌ها گفت که الهه به عنوان مسافر سوار ماشینش شده، اما حرف‌هایی زده که او را عصبانی کرده و به همین دلیل با ضربات چاقو، جان این دختر جوان را گرفته است. عامل این جنایت به زودی و در وقت فوق‌العاده در دادگاه کیفری محاکمه خواهد شد.

حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است