کد خبر : 332837
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ - 15:09
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

عضو شورای شهر رشت: حجم بارندگی در رشت طی یک هفته‌ی اخیر به شدت زیاد بوده / بحران الان در پیربازار است

عضو شورای شهر رشت گفت: حجم بارندگی در طی یک هفته‌ی اخیر به شدت زیاد بوده است. دبی آبی که از رودخانه رد می‌شود بسیار زیاد است و منجر به آب گرفتگی در برخی از مناطق شهری در ارتفاع پایین شده است. طبق رصد ما همه پای کار هستند، اما حجم بارندگی بسیار زیاد است و مسیر همه‌ی آب‌ها منتهی به رودخانه بوده است.

عضو شورای شهر رشت: حجم بارندگی در رشت طی یک هفته‌ی اخیر به شدت زیاد بوده / بحران الان در پیربازار است

به گزارش سایت خبری مدارا: بارش‌ها در شهر رشت باعث آبگرفتگی شدیدی در حاشیه شهر و برخی از مناطق داخل این مرکز استان شده است. ضعف زیرساخت‌های رشت در کنار شدت بارندگی دو دلیل اساسی وضعیت فعلی این شهر شمالی هستند که باعث نارضایتی شهروندان و مختل شدن رفت و آمد در برخی از نقاط شده است. در ۲۴ ساعت پیش رو نیز احتمال بارش برف پیش‌بینی شده که شرایط را سخت‌تر می‌کند.

مجید عزیزی، عضو هیئت رئیسه شورای شهر رشت، درباره‌ی آبگرفتگی شدید در رشت گفت: حجم بارندگی در طی یک هفته‌ی اخیر به شدت زیاد بوده است. دبی آبی که از رودخانه رد می‌شود بسیار زیاد است و منجر به آب گرفتگی در برخی از مناطق شهری در ارتفاع پایین شده است. طبق رصد ما همه پای کار هستند، اما حجم بارندگی بسیار زیاد است و مسیر همه‌ی آب‌ها منتهی به رودخانه بوده است. الان بارندگی کمتر شده است، اما وضعیت فعلی رضایت بخش نیست. منطقه‌ی گلسار، مسکن مهر، شهرک گل‌ها و گلدیس رو به روی دانشگاه ازاد، برخی از کوچه‌های پارک ملت آسیب دیده‌اند. زمین‌های کشاورزی اطراف سفید رود آب سطحی‌اش به سمت شهر آمده است. خیابان شهید انصاری هم چنین مشکلی دارد. ظرفیت زیرساخت‌های ما پایین است و انتقال آب به درستی انجام نشده است. منطقه‌ی جماران هم گزارش‌هایی مبنی بر آب گرفتگی داریم.

وی درباره‌ی علت آبگرفتگی اخیر بیان کرد: یک سری از زیرساخت به دوران گذشته و لوله‌گذاری آب‌های سطحی برمی گردد. گله‌مندی‌ها را باید برای زمان دیگری بگذاریم، اما وضعیت زیرساخت‌ها در هر حال رضایت بخش نیست. یکی از عمده مشکلات ما افزایش حجم بارندگی است. رودخانه‌های ما کشش این حجم از بارندگی را ندارند. ما شهر باران هستیم و باید پیش‌بینی این موضوعات را داشته باشیم.

عزیزی درباره‌ی وضعیت پیش رو استان گیلان از نظر بارش گفت: فعلا همه درگیر هستند و هنوز مشخص نیست چه میزان آسیب دیدگی داریم. جمع‌بندی این موضوع بعد از پایان بارش‌ها انجام می‌شود. از بعدازظهر امروز بارش برف را به مدت ۲۴ ساعت در پیش خواهیم داشت. در ارتفاعات استان گزارش بارش یک متر و نیم برف داریم از جمله ماسال به خلخال و یا نیم متر برف در ماسوله و دیلمان که دو روز است که برفی هستند. تمام دستگاه‌ها پای کار آمده‌اند، اما حجم بارندگی خیلی زیاد است. خطر جانی هم برای شهروندان نداریم. بحران الان در پیربازار است که حدود ۵ کیلومتری شهر رشت قرار دارد.

اخبار مرتبط:
استاد حوزه علمیه: مذاکره با آمریکا می‌تواند موجب تضعیف جایگاه نظام در عرصه‌های بین‌المللی و داخلی شود
استاد حوزه علمیه: مذاکره با آمریکا می‌تواند موجب تضعیف جایگاه نظام در عرصه‌های بین‌المللی و داخلی شود

حجت الاسلام محمد ملک‌زاده استاد حوزه و عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی: با وجود تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک ایران که در حین انجام مذاکرات ایران و آمریکا انجام شد، همچنان از گوشه و کنار خبر‌هایی درباره احتمال مذاکره با آمریکا به گوش می‌رسد! شنیدن این اخبار تا آنجا عجیب و غیرقابل توجیه است که واشنگتن‌پست در خبری اعلام کرد: «برای‌ همه عجیب است که ‌ایران حتی بعد از حملات نظامی به خود هنوز چشم امید به توافق با آمریکا دارد و مذاکره را هرگز رها نمی‌کند!»

ان بی سی آمریکا: از سه سایت غنی سازی ایران یکی کاملاً تخریب و دوتای دیگر قابل راه اندازی در ماه های آینده هستند
ان بی سی آمریکا: از سه سایت غنی سازی ایران یکی کاملاً تخریب و دوتای دیگر قابل راه اندازی در ماه های آینده هستند

ان بی سی نیوز نوشت: یکی از سه سایت غنی‌سازی اورانیوم در ایران که ماه گذشته هدف حمله ایالات متحده قرار گرفت، نابود شده و فعالیت‌های آن به‌طور قابل‌توجهی به عقب افتاده است. اما دو سایت دیگر به آن شدت آسیب ندیده‌اند و ممکن است تنها تا حدی تخریب شده باشند که در صورت تمایل ایران، غنی‌سازی هسته‌ای در آنها طی چند ماه آینده از سر گرفته شود

قالیباف: جنگ ۱۲ روزه ما را ۵۰ سال جلو انداخت
قالیباف: جنگ ۱۲ روزه ما را ۵۰ سال جلو انداخت

رئیس مجلس در دیدار با خانواده شهید سپهبد باقری گفت: اگر جنگ اخیر رخ نمی‌داد ما هیچ‌گاه به درکی که در این ۱۲ روز به آن رسیدیم، نمی‌رسیدیم. یعنی اگر بگوییم این ۱۲ روز ما را ۵۰ سال جلو انداخت، درست گفته‌ایم که به برکت خون شهدا رقم خورد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است